2777
2789

شرایط سخت گیرانه خانوادتون کنار بیاد؟

مثلا اینکه بیرون نمیتونین برین کافه و این چیزا

یا تو ماشینش نمیتونین باشین

و فقط با گوشی میتونین باهاش باشین یا پارکای نزدیک خونتون

خُنیاگر؛اگزیستانسیالیست؛نیچه🤍؛فلسفه🤍؛ روانشناسی🤍؛گربه دوست🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

چن ساله همینه شرایطمون

تا حالا هم هیچ خیانتی ازش ندیدم

البته الان به خونوادم گفتم درموردش قراره بیان خاستگاری چن وقت دیگه

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
اکه عاشقت باشه سعی میکنه شرایطش رو جور کنه تا رسمی شه همه چیتون تا جفتتون کمتر اذیت بشین 

سنم کم باشه چی؟

۱۹ ۲۰ سالمه

وای چقد خنگی خانوادت واسه خودت محدودت میکنن ما هم آزادم باشیم خط قرمز میزاریم مگه ..... هستیم با پسر غریبه  بریم بیرون  کافه خونش این کارا رو کنی سواستفاده ازت میکنه میندازت دور 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

مثلا ۲۶ ۲۵ 

خب کار داره؟ ماشین داره؟ میتونی حساب کنی روش 

اگه بگی آره اول اینکه عذاب وجدان نداشته باش برای شرایطتت

دوم اینکه سعی کن تا جای ممکن وابستگی زیاد نداشته باشی بهش 

سوم اینکه  خط قرمز های خودت رو همیشه داشته باش اینکه خونش نری، یا نزار یه سری درخواست ها کنه ازت 

کمکم خود واقعیشو نشون میده تو شرایط مختلف 

خب کار داره؟ ماشین داره؟ میتونی حساب کنی روش  اگه بگی آره اول اینکه عذاب وجدان نداشته باش برای ...

اره داره

اره درست میگی

صد در صد 

دارم

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست