2777
2789
عنوان

بنظرتون وام گرفتن خوبه؟

44 بازدید | 8 پست

الان من از طرف نظام مهندسی میتونم دوتا ۵۰ تومن باسود خیلی پایین وام بگیرم بنظرتون ارزش داره بگیرم؟ بگیرمش چیکارش کنم؟؟؟🤷🏻‍♀️ ۱۰۰ تومنی هم پول پس انداز دارم در حال حاضر بنظرتون با ۲۰۰ چیکار میشه کرد؟؟؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا و ماشین بخر

ماسین دارم با این پول هم نمیشه که عوضش کنم چون ۲۰۶ دارم خودم دلم دنا پلاس میخواد ۴۰۰ باید روش بزارم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
ماسین دارم با این پول هم نمیشه که عوضش کنم چون ۲۰۶ دارم خودم دلم دنا پلاس میخواد ۴۰۰ باید روش بزارم

فعلاً قیمت طلا پایینه. طلا دست دوم یا سکه بخر بذار کنار. بعد بقیه پولت که جور شد طلاعارو بفروش بذار رو پول ماشین

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ