2777
2789
عنوان

خانوماي خونه دار

492 بازدید | 23 پست

من ١٠ ماهه كه ازدواج كردم اما الان حس خوشبختي كه اول داشتم و ندارم شوهرم از صبح تا شب سر كاره منم شاغل نيستم خيلي بي حال و حوصلم فقط رو مبل لم ميدم حتي خونه مامانمم كه خيلي وابسته هستم و خيلي ميرفتم ديگه حسشو ندارم.چطوري ميتونم شادو سر حال باشم از زندگيم لذت ببرم؟

قبل اينكه همه بيان بگن 

برو باشگاه 

برو كلاس 

😬

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی درس بخون.باشگاه برو.ارایش کن.کارای خونتو انجام بده برو بیرون دور بزن.به دوستات بگو بیان پیشت یا تو برو پیششون.بروووووووو خرید این اخریه از همه بیشتر حال میده ها حالا از ما گفتن بود