اولا که این ارز ها هنوز قابل برداشت نیستن و کسی که میگه ۱۶ میلیون گرفتم دروغ میگه
در ثانی از کجا معلوم این ارز ها بعدا تبدیل به شت کوین نشن؟ ینی هیچ ارزشی نداشته باشن و قیمتشون صفر باشه؟ در ثانی هر لینکی که لینک بازی نیس بعضا لینک هک هم میدن حسابتون خالی میشه
عزیزم دوست پسرعموم ازپارسال انجام داده واقعا واقعا۱میلیاردفروخت وبخدایه ماشین ام وی ام خریده منم باورنداشتم ولی خودش گفت من۱میلیاردم کجابودماشین بخرم
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم میگم ی حساب خالی میشه یا یه اتفاقی برای گوشی میوفته یچیزی هست ک بنفع اونی که گیمر هست نیست،از کجا معلوم بزنی سکه جمع کنی دست آخر مشخص شه برای کسی که طراح بازی بوده جمع شده
اره قبل عیدشروع کرده بود دوست خواهرزادم ۱۶میلیون رفت فروخت ازصرافی پولو واریزکردن به کیف پولش که بازکرده بود
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
اصلا لازم نیست همش کلیک کنید و سکه جمع کنید ،فقط فکر میخواد این بازی
خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
خانم محترم متن روکامل بخون دوست پسرچیه میگم همکارپسرعموم که توبیمارستان کارمیکنه وهمکارن چه دوست پسری