2777
2789

خسیسە.جایی میرم دیر برگردم گیر میدە.دیگە عصبی میشە نمیدونە چی میگە.

انقد گیر دادە رابطەی عین دستە گلمون رو بە گ.و.ە کشیدە،هرلحظە استرس دارم،بابا مرگ یکبار شیون یکبار،یە بار تموم کنم دیگە آسودە میشم...نمیدونم بعدش حالم چی میشە،نمیدونم دیگە دوسش دارم یانە.البتە دوسش دارم ولی هرروز هرروز تنش خستەم کردە واقعا....

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

ما ت رابطه تون نیستیم ک عزیز خودت باید تصمیم بگیر ولی اگه دوسش داری و دوست داره تلاش کنید برا رابطه حیف واقعا 

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این رابطه ی سمی هرچی زودتر بیای بیرون به نفع تره چه دوسش داشته باشی یا نه واسه خودت ارزش قائل شو

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
تصمیمت درسته 

واسە همیشە تنها میشم😔💔خیلی دوسم دارە ولی مواظب حرف زدنش نیس

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

ما ت رابطه تون نیستیم ک عزیز خودت باید تصمیم بگیر ولی اگه دوسش داری و دوست داره تلاش کنید برا رابطه ...

تلاش میکنم،هی هیچی نمیگم هیچی نمیگم مراعاتشو میکنم اونم هی ادامە میدە منم جونم ب لبم میرسە سرش داد میزنم گوشیو روش قطع میکنم،ما کە دعواهامون قهرامون یە ساعت بیشتر نبود از دیشب قهر بودیم یە زنگم نزدیم بە هم

نمیدونم چی بگم خودمم درحال جدایی هستم ان شاءالله که هرچی خیره خداست براتون رقم بخوره براتون صلوات فر ...

خیلی ممنونم مهربونم ،خدا کمکت کنە منم برات صلوات فرستادم

تلاش میکنم،هی هیچی نمیگم هیچی نمیگم مراعاتشو میکنم اونم هی ادامە میدە منم جونم ب لبم میرسە سرش داد م ...

تلاش مگه هیچی نگفتن هستش!!!؟تلاش یعنی اینکه باهاش صحبت کن برید از ریشه مشکل رو حل کنید ن از شاخه تراپی خوب پیدا کن 

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
من بعد ۱۵ سال زندگی جدا شدم از لحا

از لحاظ عاطفی مشکلی ندارم ولی تنش های بعد جدایی داریم ازیتم می‌کنه الان که تازه ی شما الان جداشی بهتره مثل من این تنش ها رو نخواهی داشت

از این رابطه ی سمی هرچی زودتر بیای بیرون به نفع تره چه دوسش داشته باشی یا نه واسه خودت ارزش قائل شو

خیلی پسر خوبیە،ولی قلدر بازی درمیارە منم نمیتونم تحمل کنم،من دختر اجازە بگیر نیستم ،انتظار دارە هر دفعە میرم بیرون اطلاع بدم ،زود برگردم،با کسی حرف یکم بیشتر از کارم نزنم خیلی گیر میدە،بگو‌تو کە منو دیدی چرا اومدی جلو،الان بهونەگیریات چیە