2777
2789

سلام دوستان من ی دختر ۱۲ساله دارم می‌خوام بچه بیارم اما دکترا هم امسال کنکور میدم به نظرتون دکتری زیاد وقت میگیره و با بچه میشه خوند؟

بیار بابا.

من ارشد با بچه شیر خوار خوندم.

الان دومی یکسالشه میخوام کنکور دکترا بدم.

سخته ولی میشه کاری کرد.

تازه اگر نتونستی ۴ تر مرخصی بارداری و زایمان میشه بگیری

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیار بابا. من ارشد با بچه شیر خوار خوندم. الان دومی یکسالشه میخوام کنکور دکترا بدم. سخته ولی میشه ...

عزیزم ممنون از دلگرمیت راستی رشته شما چیه و اینکه با دکتری چند روز باید دانشگاه باشبمغ

عزیزم ممنون از دلگرمیت راستی رشته شما چیه و اینکه با دکتری چند روز باید دانشگاه باشبمغ

ریاضی.

دکترا فکر کنم دو روز فشرده

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

یکیش رو انتخاب کن.

جسارت نباشه اما دکتری خوندنتون به چه هدفه؟

تو کارتون پیشرفت میکنید?

اگر نه

ولش کنین. 

دکتری خوندن بخشوص اگر تزتون کار عملی داشته باشه واقعا فرساینده است. 

اگر از روی بیکاریه، فقط یه صندلی اشغال خواهید کرد

موفق باشی.عزیزمی

فداتشم آبجی. همچنین شما.

إلهی به حق صاحب الزمان امسال جفتمون قبول بشیم❤️🌻

بستگی به رشته تون داره.

منم علوم پایه بودم.

دو ترم اول، دو تا سه روز دانشگاه بودیم.

ولی بعد امتحان جامع،کل هفته درگیر تز بودیم.

این درگیری زمان تز به رشته تون ارتباط داره