2777
2789
عنوان

دختر ۲۱ ساله و کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 33 پست
ازاد

راستش از اون خرخونا بودم 

تو کتم نمیرف خیلی افسردگیو حرفو زخم زبونو .....

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پیام نور کلاس های درس تشکیل میشن یا نه آموزش با خود دانشجوئه؟ 

من دقیق نمیدونم فکر کنم کلاسا مجازیه

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

منم ی دختری میشناسم که سال اول کنکور رتبه دو هزار تجربی آورد سال دوم کنکور رتبه ۶ هزار ولی نرفت که ...

💔💔💔💔

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
خب اگه خانواده راضی نباشن چی؟ 

دیگه چاره چیه 

مثلا بشینه یک سال دیگه؟

باید درک کنن

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

راستش از اون خرخونا بودم  تو کتم نمیرف خیلی افسردگیو حرفو زخم زبونو .....

منم بدتر از تو 

تیزهوشان و قلم چی و.... 

ولی نمیخام دیگه بمونم 

وقتی حالم خوب نیست و دیگه روحیه اشو ندارم موندن اشتباهه

اگر ی روزی ب سرم زد شاید جنگیدم براش دوباره ولی الان واقعا نمیشه 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

دختریه که الکی داره وقتشو هدر میره

برو دانشگاه آزاد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ايشالارتبه يك كنكور وموفقيت هات صدتابشه دراينده

واسم دعا کنین تردخداا خیلی تاوان دادم 

از چی راضی نباشن مگه خانواده میخوان فشار روحی و افسردگی پشت کنکور موندن رو تحمل کنن

معتقدن الان زجر بکشی بعتر از ۱۰ سال دیگس