2777
2789
بیشتر دخترا وقتی وارد رابطه یا چت با یه پسر میشن

بدون اطلاع خانواده هست

بعد یه مدت شما به پسره میگی بیاد خواستگاری

اونم امروز و فردا میکنه و بهونه میاره

از یه طرف میخوای کات کنی با اینکه وابستش هستی...

ولی پسره نمیذاره و ولت نمیکنه و میخواد رابطه همینطوری بمونه...

میگه نیای پیشم ، میام جلو خونت یا به خانوادت میگم چند وقته با من تو رابطه هستی...

و کلا بی آبرویی پیش میاد و ترس از واکنش خانواده و فامیل....

بیشتر دخترایی که دیدم

به رابطه ادامه دادن

هم وابستگی داشتن تا اندازه ای

و هم به خاطر لو رفتن رابطه و بی آبرویی پیش دیگران به رابطه ادامه دادن

شما اگه بین این دو راهی بیافتید

کدوم راه انتخاب میکنید؟

لو رفتن رابطه و بی آبرویی

یا

ادامه دادن رابطه به همین شکل تا سالها....

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسری ندیدم تا حالا بره جلو در خونواده دختره همشون حرف مفته

تم هم بها نده اگه عکسی چیزی دستش نداری

یا اسکرین نداره بزن همه چیو پاک کن بگو بیا بگو کیو میترسونی

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
پسری ندیدم تا حالا بره جلو در خونواده دختره همشون حرف مفته تم هم بها نده اگه عکسی چیزی دستش نداری ...

خوب کلی چت هست دیگه

همونا رو بفرسته بی ابرویی میشه

لازم نیست بیاد در خونه

خوب کلی چت هست دیگه همونا رو بفرسته بی ابرویی میشه لازم نیست بیاد در خونه

اسکرین داره از چتا؟؟؟اگه نه دو طرفه همه چیو پاک کن

اگه هم پیامک بوده که شمارت معلومه که فکر دیگه کنی

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
انتخاب پسر درستی که اول کاری تهدیدم نکنه !

خوب مگه پسره خل و چل باشه

هیچ پسری اول با وعده و وعید میاد

بعد کلی وابستگی

نقش عوض میکنه

و میخواد تو رابطه سمی نگهت داره

تازه با کلی دخترای دیگه هم میتونه باشه

یعنی باهاش ازدواج کردی؟

نه...۲۰ سالمون بیشتر نیست...خانوادمونم فهمیدن باهم درارتباطیم...دوستای خانوادگی چندین و چندساله ایم...دیگه بابامینا فهمیدن نزاشتن جلو بریم...بحاطر تعصب و اینا...حالا منتظریم یکم بگذره ببینیم چی میشخ

ولی تو اصلا از هارت و پورت این پسره نترس...اون جرئت اومدن نداره چون حودشم میدونه خانواده های ایرانی مخصوصا پدر و برادر خشتکشو رو سرش میکشن

انتخاب پسر درستی که اول کاری تهدیدم نکنه !

بابا هی اینو یاد گرفتید طرف یه اشتباهی میکنه میاد راهنمایی خواستن نه هی بزنید تو سرش

بسههه لطفا

اولا من تو هر دوتا رابطم همون اولش گفتم ازدواج بی ازدواج 😂😂 بعد یه مدتم خودم ب مادرم گفتم . پسری هم تهدید کرد میگم شکایتت میکنم پس دهنت ببند . دوستم رفت شکایت کرده پسره رو بیچاره کردن حتی شرکتشم پلمپ کردن

اول از همه من از اول به خانوادم می گفتم 

حالا اگر فرض کنیم که نگفتم هم وقتی پسره اینجوری می گفت خودم می رفتم همه چی رو می گفتم بهتره از اینه که اون بیاد چرت و پرت بگه بعدم جرئت نمیکنه بیاد در خونه ( هیچ پسری) 

خوب مگه پسره خل و چل باشه هیچ پسری اول با وعده و وعید میاد بعد کلی وابستگی نقش عوض میکنه و میخوا ...

فک میکنم سنتون کم باشه 

بعدا تجربتون بیشتر بشه از نحوه حرف زدن هم متوجه میشید کی قصدش گول زدنه کی قصدش جدیه