2777
2789
عنوان

آبگرمکن برقی

189 بازدید | 5 پست

ما یه خونه داریم که همه‌چیزش تکمیله و فقط گاز کشی‌ش مونده که لوله های گازکشی‌ش هم وصله ولی باید مهندس تایید کنه تا وصل بشه الان یک سال مستاجر نشسته .واسش آب‌گرمکن برقی گذاشتیم .الان‌م دیگه قراردادش تا یک ماه دیگه تموم میشه.خونه نو ساز کرایه ۵۰۰ میده،البته ۳۵ پیش داده.ما هم به پولش احتیاج داریم.نمیدونم یعنی با آبگرمکن همینقدر می‌ارزه یا ما کم گرفتیم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم شهرین  من شیرازیم این قیمت یه اتاق هم نمیدن

کرج البته خود کرج نه،اطرافش.

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
خوب تو دیوار ببین قیمت اون سمتی که هستین اجاره ها چقدره 

تو دیوار هم دیدم قیمتش ۵۰میلیون پیش،۲تومن اجاره.مستاجر بهونه کرده خونه‌ی شما گازکشی نیست‌.البته لوله گازکشی خونه‌مون کشیدن فقط مونده مهندس تایید کنه.به جاش براش آبگرمکن برقی گذاشتیم