2777
2789

الان فعال نمیشه

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی اجی میشه توضیح بدی  یعنی الان هر چقدر سکه جمع کنم  بعدا تبدیل به پول میشه

اره مثل نآت کوین چند ماه بازی کردیم الان تبدیل به دلار شده و میتونیم دلار رو به پول تبدیل کنیم 

الان فقط باید سکه جمع کنی تا دوماه دیگه میگن هر ۱ میلیونش چقدر دلار ارزش داره اونوقت پول میشه 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
شما چیزی فروختی؟ اصلا کسی پول دراورده واقعا ازش؟ اگه اره چقدر مثلا؟

الان همه صرافی میخرنش تو اینستام میگن ولی کلا هبردارن  ولی بعضی که بلدن نمیفروشیم چون داره میره بالا و وقتی رفت بالا انتقالش میدیم به ارز خودمون 

الان در اصل هر ۱ میلیون ۳ تومن پولشه ولی بقیه کلا هبردار ها هر ۱ میلیونش رو ۱ تومن میخرن نباید فعلا بفروشی

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
شما چیزی فروختی؟ اصلا کسی پول دراورده واقعا ازش؟ اگه اره چقدر مثلا؟

الان فقط باید سکه جمع کنی قشنگم 

تلگرام نصب کن 

https://t.me/hamster_kombAt_bot/start?startapp=kentId6040551118 

این لینکو کپی کن تو ذخیره تلگرام وارد شو

الان همه صرافی میخرنش تو اینستام میگن ولی کلا هبردارن  ولی بعضی که بلدن نمیفروشیم چون داره میره ...

مرسی فداتشم چقدر خوب😍😍😍

ممنون بابت توضیحت 

فقط اجی چجوری باید به ارز خودمون تبدیلش کنیم؟؟؟؟

الان من 5000تا سکه جمع کردم 

فعلا میتونم کیف پولو فعال کنم یا نه 

مبترسم بلد نباشم برن