2777
2789
عنوان

له له بچه مردم و فحش های که از دختر خاله شوهرم شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست

زن داداشش چه ربطی به اون داره یکم  سیاست داشته باش 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
اون گفته شعور نداشته بی فرهنگ بود تو چرا داری با حرف اون ب بقیه توهین میکنین خیلیا تووی مهد کار می ...

من  به  شوهرم  گفتم  هر  جا  باشه  عروسی  و ...  پامو  نمیزارم  و  حق نداری  هم  تو بری   و تا الان هم  عمیلش  کردم و  بازم  میکنم  ولی قلبم  اروم  نمیگیره  همش گاهی  یادم  میاد 

تا  بحث شغل  میشه  یادم  میاد 

جای من نیستی  شما 

من  رتبه  تک  رقمی  کل  کشور  شدم  اصلا این  حرف هاش  رو  نمیتونم  هضم  کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  این  جوری  هیچ  وقت  با هیچ کی  حرف  نزدم  اون هم   ...

ی جور دیگ برین بهش

باهاش بیرون برو با غرور رفتار کن در مقابل حرفاش ی لبخند کوچیک رو لبت باشه از نوک پاش تا فرق سرش نگاه کن بعد ب چشماش نگاه کن ی پوزخند بزن

بجان خودم جوابهه

من ی بار ی ادمی ک داشت راجب من با رفیقش غیبت میکرد شنیدم اینجوری کردم ببین قرمز شدا قرمز

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
من  به  شوهرم  گفتم  هر  جا  باشه  عروسی  و ...  پامو & ...

اشتباهه باید بری 

و اگ حرفی زد بشونیش سرجاش

از خودت راضی باشی حرفای بقیه ب شخمتم نمیشه

جدی میگم ی چیزی هست ک توو بخاطرش انقدر بهم ریختی وگرنه ک اون ادم بی تربیتو بیشعوریه 

تو چرا حرصت بگیره و حتی ازش فراری بشی

ی جور دیگ برین بهش باهاش بیرون برو با غرور رفتار کن در مقابل حرفاش ی لبخند کوچیک رو لبت باشه از نوک ...

دارم  اینو  که  گفتی  تصور میکنم  به  نتیجه  نمیرم  والا....

ولی  هرگز  با  اشغال صفتی  مثل  اون  بیرون  نمیرم  

من  فکر  میکنم  همه اینا  ناشی  میشه  از  این  که  همسرم  و  پدرش  گفتن ما  این  دختر  رو  نمیخوایم  و  پس اش  زدن 

وگرنه چرا باید  با من دشمنی  کنه 

این همه عروس جدید هم  توی فامیل  هست  گیر داده به من

دارم  اینو  که  گفتی  تصور میکنم  به  نتیجه  نمیرم  والا.... ...

خودت میدونی

ولی من بودم میرفتم و اگ حرفی زد همونجا نیشوندمش سرجاش با همون چیزی ک مسخره کرده

اگ چهره و اندامم باشه میگم منو همسرم اینجوری راضیم خداروشکر شما چرا مغزت درگیر اندامو چهره منه با خندم میگفتم 

ی جوری از خود راضیو مغرور رفتار میکردم ک جرعت نکنه بهم بگه چی ب چیه

اگ ب شغلم ایراد میگرفت میگفتم من نیازی ب درامد ندارم همسرم خداروشکر از این جهت تامین میکنه مخارج زندگیمونو من برای اینکه عاشق شعلمم و البته ک جایگاه اجتماعی بالاتری داره مشغولم و یک هیچ از خانمایی ک شغلی ندارن بالاترم 

بهرحال هم دستم توو جیب خودمه همم احترامو عزتی ک لایقشپ تز جامله و خانواده دانش اموزام دریافت میکنم

شما چیکار میکنید راستی اینو با لبخند میگم

ببین در مقابل مسخره های اطرافیان باید بخندی و بگی راضی 

از شرایطتت وگرنه نمیتونی از پس همچین ادمایی بربیایی

جامعه پر از ایناست تا کی فرار کنی فرار بیفایده ست وایسا و جوابشو بده

ادامه داد بگو مگورو بگو واای نمیدونستم انقدر سطح پایینی وگرنه وارد بحث نمیشدم بعدم شوعرتو صدا کن بگو بریم عزیزم اینجا موندنمون باعث ازار کسی شده مثل اینکه 

من  فکر  میکنم  همه اینا  ناشی  میشه  از  این  که  همسر ...

من ی پسریو دوست داشتم اونم همینطور

نشد خانواده ها نذاشتن 

بعد الام پسره ازدواج کرده زنش با من لجه 

جایی دیدنی سلام میکنم جواب نمیده یا پشتشو ب سمت من میکنه اصلا رفتارای مسخره

سنشم کم نیستاا بگم بچه ست

خلاصه منم اوایل ناراحتو حرصی میشم ولی ب مرور فهمیدم ک چجوری رفتار کنم با لبخند جواب تیکه هاشو برگردوندم ب خودش

ی بار گفته بود کوتاهی من کنارش وایساده بودم اون از منم کوتاه تر بود گفتم واای عزیزم تو ک از منم کوتاه تری این لباس اصلا بهت نمیاد

ی بار جواب سلاممو نداد سری بعد دیدمش جلو همه ب همه دست دادم بهش ک رسیدم لبخند زدم توو چشاش زل زدم 

وقتی سلام کرد از جلوش رد شدم دستمو ب بغل دستیش ک زنداداشش بود دراز کردم 

خلاصه کنم منو ازار داد نتیجشو با رفتار خودش دید