2777
2789
چررا فک می‌کنی همه مثل خودتن من از مجبوری اومدم اینجا مطرح کنم والاذطوری شده که به همه عالم آدم شک ک ...

از آخر تلفنی بهش زنگ زدم بینیشو گرفته بود صحبت میکرد می‌گفت صدام همین مدلیه از آخر

از این قسمت بود که نتونستم نخندم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه از همون کسی که فکرشو نمیکنی ضربه میخوری !  وقتی مخفی ترین بخش زندگیتو میگه یعنی خیلی بهت نزدیک ! 

اگه دلسوز بود از همچین راهی وارد نمیشد که منعت کنه پس بترس ازش و دهن به دهن نزار دیگه هم سفره دلتو برا کسی باز نکن ( این حرفها ☝️شامل همون پسری که باهاش رفت و آمد داری هم میشه 😐)  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

احتمالا همون رولت که باهاش میری خونه خالی شک نکن 

نهه مطمئنم اون نیست پنج ساله باهاسم میدونم همچیمن کارثذنمیمکنه آخه همش می‌گفت مادر ندارم مادرم فوت شده چند بار هم عصبی شد چون می‌گفت به مادرم که فوت کرده توهین کردی

همیشه از همون کسی که فکرشو نمیکنی ضربه میخوری !  وقتی مخفی ترین بخش زندگیتو میگه یعنی خیلی بهت ...

غللط کردم اشتباه کردم عقلم نمی‌کشه بی عقل تمامم یکی هم بهم محبت می‌کنه فکر میکنم مثل خودمه

شاید همون رلته هیچ کاری نکن به کسی ام چیزی نگو فقط بلاک کن تمام

نهه یه احتمال پنجات درصد میدونم کار یکی از همکلاسیامه به روش بیارم که میشناسمت و میدونم برای دختره فلان کار رو می‌کنی

غللط کردم اشتباه کردم عقلم نمی‌کشه بی عقل تمامم یکی هم بهم محبت می‌کنه فکر میکنم مثل خودمه

عیب ندارد تا این اتفاقا نیفته تو همون سادگی و همه مثل خودم هستن باقی می مونی ، حتی اطمینان هم پیدا کردی کار کیه به روش نیار فقط فاصلتو زیاد کن 🖐️ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

نهه مطمئنم اون نیست پنج ساله باهاسم میدونم همچیمن کارثذنمیمکنه آخه همش می‌گفت مادر ندارم مادرم فوت ش ...

خب احتمالا این رل محترم برای دوستاش گفته قضیه رو و یکی ازون دوستاش داره اذیت می‌کنه!!دقیقا قضیه فیلم جنگل پرتقال!!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شمارش رو بزار تو این برنامه های شماره یاب ببین اسم میاد بالا یا لااقل بده رلت شاید تونست پیداش کنه و قرار سوری باهاش پیدا کنه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*