2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین واسه داشتن شغل پر درامد باید متخصص تو یه چیزی باشی

مثلا برنامه نویسی ، ارایشگری و ...

اگه زیر 30 سالی و حوصله ی درس داری پیشنهاد میدم واسه کنکور بخونی یه رشته ی تاپ قبول شی

🏃🏻‍♀️

هر کاری که علاقه داشته باشی و تخصص

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ببین واسه داشتن شغل پر درامد باید متخصص تو یه چیزی باشی مثلا برنامه نویسی ، ارایشگری و ... اگه زیر ...

نظرت خیلی درسته منتها تو هیچ کاری تخصص ندارم ولی حوصله دارم درس بخونم میخام برم پیام نور 

ببین واسه داشتن شغل پر درامد باید متخصص تو یه چیزی باشی مثلا برنامه نویسی ، ارایشگری و ... اگه زیر ...

آرایشگری خوبه برم فعلا ولی میگم اگه آرایش کنم مردمو برن بیرون گناه نمیشه حساسم 

نظرت خیلی درسته منتها تو هیچ کاری تخصص ندارم ولی حوصله دارم درس بخونم میخام برم پیام نور 

ببین الان در دسترس ترین راه کارمند شدن ازمون استخدامی اموزش پرورشه

به نظرم اگه با معلم شدن اوکی ای برو دانشگاه ازاد رشته ی اموزش ابتدایی بخون سعی کن ۳ ساله هم تمومش کنی ، رشته ی اسونی هم هست 

بعدشم یه چند ماه واسه ازمون استخدامی بخون قبولی  

🏃🏻‍♀️