2777
2789
اندیشه ۶۰  تعلیم۳۶ دانش۷۰ تاریخ۴۸ هوش سوالاش در دسترس نبود ولی بد نزدم سنجش۳۵  پرورش ...

هشتاد درصد احتمال سبز شدن هست.درصدات خوبه .تو آموزگاری پارسال طرف یه درسو منفی  زده بود اما قبول شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هشتاد درصد احتمال سبز شدن هست.درصدات خوبه .تو آموزگاری پارسال طرف یه درسو منفی  زده بود اما قبو ...

آره پارسال دبیری خودم شرکت کردم نمراتم خیلی پایین تر بود شدم۱۶۵ حد نصاب۱۸۰بود واقعا توکلم به خداست هر چی شد شکر شما از من بهتر بودی سبز شدی یا در همین حد بود؟

آره پارسال دبیری خودم شرکت کردم نمراتم خیلی پایین تر بود شدم۱۶۵ حد نصاب۱۸۰بود واقعا توکلم به خداست ه ...

تقریبا در همین حد بودم.منم پارسال نمرم پایین بود قرمز شدم اما امسال بیشتر خوندم ۴۰نمره بهتر از پارسال شدم .اگه نسبت به درصدای پارسال بهتر شدی خب احتمال سبز شدنت خیلی زیاده .اصلا ممکنه حدنصاب شهرتون پایین بیاد امسال..

تقریبا در همین حد بودم.منم پارسال نمرم پایین بود قرمز شدم اما امسال بیشتر خوندم ۴۰نمره بهتر از پارسا ...

آره پارسال از ۶۰۰ ،۱۸۸ بود ولی امسال از۴۰۰ شده 

توکل به خدا انشالله هر چه به صلاحمون همون بشه