2777
2789

من تو شهر خودم کار گیرم نمیاد با مدرکی که دارم دوست ندارم بشینم تو خونه ببینم آیا خدای نکرده یه خواستگار در خونه رو می زنم منو بگیره یا نه که اگرم باشه من ازدواج متنفرم به شدت چون همه ی مردا خیانت کارن و قبل ازدواج رابطه داشتن حالا اینا مهم نیست با مدرکم می تونم برم یکی از شهر های جنوبی کشور کار کنم اونجا پانسیون و همه چی دارن ماهی 24هم حقوقشه می خوام برای خودم بیمه هم بریزم و تا ابد همونجا کار کنم من دل تنگ هیچکی هم نمیشم از تنهاییو مفید بودن لذت میبرم به نظرتون کارمند اشتباهه اصلا یه دختر 25ساله می اونه تنها زندگی کنه یا نه

اصلا اگه این کارو نکنم بیکار تو خونه چی کنم من اصلا عرضه شوهر تور کردنم ندارم که بگم بیکار باشم دوس پسر پیدا کنم بگیرم تا حالا با یه مرد حرف هم نزدم تنها راهم مستقل شدنه چون هیچکی منو نمی خواد

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی فکرت اینه که همه مردا خیانت کارن و دنبال گذشته طرفی بهتره ازدواج نکنی چون باعث ازار طرف مقاب ...

یعنی چی الان همه میگن مردا قبل ازدواج همشون رابطه ج داشتن دوس ندارم با ایدزی ه ر ز ه ازدواج کنم این مهم نیس

.