2777
2789
عنوان

سونو وزن جنین وصدک

459 بازدید | 11 پست

خانما خیلی نگرانم امروز رفتم سونو وزن بچه پایین بود ۳۱هفته ام ۱۴۲۶بود دکتر سونو گفت حداقل باید ۱۶۰۰ باشه صدک هم زده ۳ برام کسی بوده مثل من باشه چکار کردن دارم دیوانه میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی هم پایین نیست رژیمتو رعایت کن غذاهای پروتئینی بخور حالا 9 هفته وقت داری  بادوم خیلی خو ...

اره اتفاقا خیلی ها میگن بادوم خوبه ممنون حتما شروع میکنم به خوردن 

خونرسانی هم خوب بود فقط وزن پایین بود ممنون ازت عزیزم که گفتی پودر لیدی میل رو واسه افزایش وزن جنین ...

قربونت عزیزم پس خون رسانی خوبه تغذیه خوبی نداری شاید

من خودم از هفته ۳۲

۳۳ بود پودر لیدی میل خوردم ی پودر دیگه ام هسن اونم خوبه 

تازه دو هفته اخر مشکل خوردم نتونستم بخورم وزن بچه ام ۳۵۰۰ بود

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

ی پودر دیگه ام هست ب نظرم از لیدی میل خیلی خوش مزه تر ترو مام اسمش

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
قربونت عزیزم پس خون رسانی خوبه تغذیه خوبی نداری شاید من خودم از هفته ۳۲ ۳۳ بود پودر لیدی میل خوردم ...

وای شکر خدا چقدر وزنش خوب بوده ممنون که گفتی حتما میخورم