2777
2789
عنوان

خانوم هایی که رانندگی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 35 پست

منم اولاشه تنهایی ک اصن تا حالا رانندگی نکردم. تنهایی خیلی میترسم. تا دنده دو هم بیشتر نرفتم 🤣🤣 دنده سه رو حس میکنم خیلییی تند میره. کاش منم بتونم ی روزی تنهایی رانندگی کنم

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

منم اولش همین حسو داشتم. اما فردای روزی که گواهینامه م اومد، نشستم پشت فرمون و الانم چهارده سال ازون ...

چه خوب ،مجرد بودی یا متاهل ؟

من همسرم یکم بهم استرس میده میگه جاهای شلوغ سخته یا باید حواست باشه به کسی نزنی 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳ ساله م بود. ۴_۵ سال پیش وقتی گواهینامه گرفتم تا یه ماه اول پدرم کنارم مینشست. بعدش تنها نشستم. م ...

منم ۲۳ سالمه 🙃

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
وای دختر من جات بودم دوباره شروع میکردم ،حس میکنم خانومایی که رانندکی میکنن اعتماد به نفس بیشتری نسب ...

ذوق ندارم متاسفانه انگار سنم رفته بالا دیگه بی اهمیت شدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا دیگه رانندگی نکردی ؟

چون ازدواج کردمو ماشین همسرم صفر بود چندباری داد رانندگی کنم باهاش ترسیدم بزنم اینور اونور دیگه به مرور اعتماد به نفسم اومد پایین الانم دیگه میترسم ولی خییییلی دوست دارم مثل قبل بدون ترس و استرس رانندگی کنم،شما که اول راهی اعتماد به نفستو بالا نگهدار کم کم بدون همراه رانندگی کن

منم اولاشه تنهایی ک اصن تا حالا رانندگی نکردم. تنهایی خیلی میترسم. تا دنده دو هم بیشتر نرفتم 🤣🤣 دن ...

حتما میتونی ❤️

ممنون عزیزم اره باید سعیمو بکنم ولی حتی تو تمرین هم کسی از بغلم رد میشه هول میشم

ن اصلا نترس و هول نشو، هرکیم هرچی گف اصلا گوش نده، نذار بهت استرس وارد کنن. خودت تمرین کن  و دقت داشته باش.. منم بابام از رانندگیم خیلی ایراد میگیره، میگه خیلی تند میرونی،اخه خودش خیلی قانون منده، ولی من... 😂

چون ازدواج کردمو ماشین همسرم صفر بود چندباری داد رانندگی کنم باهاش ترسیدم بزنم اینور اونور دیگه به م ...

منم همسرم بهم استرس میده مبگه سخته باید حواست جمع باشه و اینحرفا

ن اصلا نترس و هول نشو، هرکیم هرچی گف اصلا گوش نده، نذار بهت استرس وارد کنن. خودت تمرین کن  و دق ...

عزیزم😅😅

حتما میتونی ❤️

ممنون عزیزم 🥰

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

منم همسرم بهم استرس میده مبگه سخته باید حواست جمع باشه و اینحرفا

استرس نمیذاره تمرکز کنی همسر من میگه باید تو سوار ماشین باشی نه اون سوارت تاوقتیکه میترسی نمیتونی 

استرس نمیذاره تمرکز کنی همسر من میگه باید تو سوار ماشین باشی نه اون سوارت تاوقتیکه میترسی نمیتونی&nb ...

ممنون گلم

چون ازدواج کردمو ماشین همسرم صفر بود چندباری داد رانندگی کنم باهاش ترسیدم بزنم اینور اونور دیگه به م ...

من دانشگاهم تموم شد بابام برام ماشین صفر گرفت سال ۸۸ راحت می‌نشستم ولی همسرم اینقدر رو ماشین حساسه الان که برام گرفته انگار میترسم بشینم زیاد فرقی هم با ماشین مجردیهام نداره ولی میترسم خط بیوفته چیزی بشه بعد غرغر و...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️