2777
2789
عنوان

مسئول نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 38 بازدید | 31 پست
تذکر رو دادم بعد جواب اصل ماجرا رو دادم میگم اونام دارن تبادل نظر میکنن دوست عزیز

این تبادل نظر یا تبلیغ یه بازی و کلاهبرداری

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
حرامه دیگه عزیزم  مگه کشکه که مفتی پول بدن با بازی کردن

راساس آیات و روایات، ربا، رشوه، مال غصبی،  به دست آمده از راه قمار و شراب، مال به دست آمده از کم‌فروشی، مال دزدی و مال یتیم از مصادیق مال  هستند
والا هیج جا نگفته پولی  که وقت میزاری براش حرامه جواب وقتی که گذاشته میشه رو میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حریصن😅

والا اینا میبینن اقتصاد ما ضعیفه و مردم دنبال پولن.میگن تا تنور داغه نون‌مون رو بزنیم بهش کی به کیه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
این تبادل نظر یا تبلیغ یه بازی و کلاهبرداری

خب میخوان بقیه هم مطلع کنن دفعه قبل هم برای نات کوین میگفتن کلاهبرداریه ولی پول رو دادن خودم جز کسایی بودم که مسخره میکردم

اول شما به اصل ماجرا توجه کن نه به غلط املا‌.بعدم جوجه رو آخر پاییز میشمارن.امیدوارم که دیگه غلط امل ...

چرا اینقدر عصبی ؟؟؟!

سایت مالِ بابای شماست ؟؟؟

کسی حقتو بالاکشیده ؟؟ 

از این مدل تایپیک ها دوس نداری ، شرکت نکن !!! 

کسی که زورت نکرده !!

خب میخوان بقیه هم مطلع کنن دفعه قبل هم برای نات کوین میگفتن کلاهبرداریه ولی پول رو دادن خودم جز کسای ...

نمیدونم شما خودتون ازش پول درآوردید.یه ضرب المثل هست کاملش رو نمیدونم درباره ی ریسمان مار و ایناست که الان بگم شما از توش هزارتا غلط املایی در میاری.کلاً من میگم کلاهبرداریه

نمیدونم شما خودتون ازش پول درآوردید.یه ضرب المثل هست کاملش رو نمیدونم درباره ی ریسمان مار و ایناست ک ...

نه ولی یک نفر رو مشناسم پول دراوردهفکر کنم این باشه مارگزیده از ریسمان سیاه سفید میترسه
حالا چه کلاهبرداری باشه یا نباشه بلاخره معلوم میشه

چرا اینقدر عصبی ؟؟؟! سایت مالِ بابای شماست ؟؟؟ کسی حقتو بالاکشیده ؟؟  از این مدل تایپیک ها د ...

اول عصبی نیستم،دومم حقمون رو خوردن به روش و شیوه‌های دیگه به بدترین شکل که هنوز پیامدهای هست.بعدم من تو تاپیک ها شرکت نمیکنم ولی از هر ده تا تاپیک ۷تاش همستره

نه ولی یک نفر رو مشناسم پول دراوردهفکر کنم این باشه مارگزیده از ریسمان سیاه سفید میترسه حالا چه کلاه ...

پس شما خودتون ازش پولی کسب نکردی،شاید اون یک نفر برای این که شما یا کس دیگری رو تشویق به این کار کنه برای شما تبلیغ کرده.من از زندگی درس گرفتم به کسی اعتماد نکنم و وقتی مطمئن شدم که چیزی خوبه برای دیگران تبلیغش کنم نه از زبان کس دیگه‌ای

حرامه دیگه عزیزم  مگه کشکه که مفتی پول بدن با بازی کردن

مثل قمار و بازی شرط بندی

پس شما خودتون ازش پولی کسب نکردی،شاید اون یک نفر برای این که شما یا کس دیگری رو تشویق به این کار کنه ...

چندین نفر گفتند چیزی راجب ارز دیجیتال و بیت کوینن میدونید؟ اینم مثل همونه اما بجای پول وقتت رو میزاری
درسته منم ادمی نیستم که اعتماد کنم
ولی ادمی هستم که اگر ببینم و کاری انجام ندم خودم رو سرزنش کنم که چرا وارد عمل نشدم
اگر پول ندن من ضرر مالی نکردم اما اگر پول بدن ولی من برای داشتنش تلاشی نکرده باشم خودم رو سرزنش میکنم

چندین نفر گفتند چیزی راجب ارز دیجیتال و بیت کوینن میدونید؟ اینم مثل همونه اما بجای پول وقتت رو میزار ...

من که یک اتفاق مشابه این واسم افتاد و از اون روز فهمیدم که آدم به نزدیک ترین شخص زندگیش نمی‌تونه اعتماد کنه چه برسه به آشنایی که شما میگید.دیگه هر کس ایده و نظر خودش رو داره.من نمی‌تونم نظرم رو به شما تحمیل کنم نه بلعکس شما.امیدوارم تو زندگی موفق باشی ولی یه نصیحت مجانی به کسی راحت اعتماد نکن

من که یک اتفاق مشابه این واسم افتاد و از اون روز فهمیدم که آدم به نزدیک ترین شخص زندگیش نمی‌تونه اعت ...

مچکرم اخر ماه اگر کلاهبردارر بودن میام به شما میگم و حرفتون رو تصدیق میکنم:)
و اما اگر واقعا پولی رد و بدل شد و بیام همینجا بهتون بگم ایا حرفم رو باور میکنید؟اگر نه که چه فرقی داره ؟اینهمه ادم بیان بگن شد شما یه تنه میایید میگید نشد:(

مچکرم اخر ماه اگر کلاهبردارر بودن میام به شما میگم و حرفتون رو تصدیق میکنم:) و اما اگر واقعا پولی رد ...

اگه ناراحت نشید،معلومه که نه.چون من شما رو نمیشناسم چرا باید راحت اعتماد کنم.ولی اگه رسیدی از پولی که به حسابتون رفته اسکرین شات بگیرید باورم میکنم.امیدوارم که از حرف من ناراحت نشید

اگه ناراحت نشید،معلومه که نه.چون من شما رو نمیشناسم چرا باید راحت اعتماد کنم.ولی اگه رسیدی از پولی ک ...

میدونستم نه ناراحت نمیشم خب کسی که بخاد دروغ بگه رسید فیک هم میفرسته:( میتونم براتون یه داستان بگم شاید بگید ربطی نداره اما مفهومش همینو میرسونه
روزی مردی در حال غرق شدن بود.
یک قایق آمد گفت: کمک می‌خواهی؟
گفت: نه خدا کمکم می‌کنه.
یک قایق دیگر رد شد پرسید: نجاتت بدم؟
مرد گفت: نه خدا نجاتم می‌ده
غرق شد و مُرد.
شاکی رفت نزد خدا و پرسید: پس چرا نجاتم ندادی؟
خدا گفت: 2 قایق برایت فرستادم !
بعضی از فرصت ها رو نمیشه نادیده گرفت بجای وقتی که میزاریم برای نینی سایت یا ... تو اوقات فراغتمون میتونیم چند تا کلیک هم کنیم تا جایی برای پشیمونی نمونه