2777
2789

یادمه یک خانمی بود تو نی نی سایت تاپیک قدیمی. می‌گفت من هیچوقت بچه دار نمی‌شدم . یک گربه رو نگه‌داری کردم خونمون چند سال موند و تپل شده بود بهترین چیزا براش فراهم بود . میگه یک شب خواب دیده اون گربه باش حرف میزنع میگه پیش خدا برات دعا کردم 🥺. میگه بعد چند سال بچه دار شدم همون جنسیتی که می‌خواستم.  چون خدا میگه من انفاق کنندگان رو دوستشون دارم. حالا به هر کسی باشه.   اینم یک نمونه.    که به سگ ها کمک کرده.  من خودمم خیلی کمک کردم نتیجه دیدم.  

من انسان نیستم 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیش تازه زایمان کرده تو حیاط براش خونه ساختم بچشو اونجا نگه میداره.زمستونا با لباسای خودم براشون خو ...

من می‌خوام یکی بیارم سفید چشم آبی ۶ میلیونه  بزرگش کنم 

من انسان نیستم 🙂

اینهمه بچه فقیرونیازمند هست چرا باید الویتم کمک به حیون باشه.....خدا اونارو خلق کرده تو طبیعت رها باشن...این انسانه که نیاز به مراقبت داره

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

بچه بودم بی نهایت کمک به حیوانات کردم 

الانم میکنم تا جایی ک از دستم بربیاد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه همسایه داشتیم بچه دار نمی شد...رفت از پرورشگاه یه بچه به سرپرستی قبول کرد و آورد پیش خودش...بعد از ۱۵ سال خدا به خودش بچه داد..یه دختر و یه پسر...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز