2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید؟

19 بازدید | 15 پست

دلم هم برا خودم میسوزه هم خانوادم😔 الان ۱۲۰۰ پول کلاسی رو دادم که استاد نداشت دانشگاه ازاد کلی پول مفت میگیره به هر بهونه ای. درسامم هرترم چند واحدی میوفتم. بیام بیرون از دانشگاه دور کارمندیو باید خط بکشم هر چن کارمند شدن هم کار اسونی نیس. شغل ازادم نگم براتون عرضه و رسیک. که هیچ کدومشو ندارم. خیلی از چارتم عقبم بنظرتون تابستون چارت تابستونی بردارم یا برم سرکار مهارتی یاد بگیرم و هم یه پولی داشته باشم.

حتما برید سر یه کار .اعتباری که به درس و کارمندی نیست یه مهارت یاد بگیرید .ذرضمن شما که هزینه و وقت ...

من ریاضیم داغونه. به خوندن نیس به فهمیدن و پشتکاره. رشتم حسابداریه باید درسا رو آنالیز کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهارت مثلا چی؟

نمیدونم بستگی به علاقه و استعدادتون داره .مثلا تعمیر موبایل پولش خوبه یا تعمیر ماشین و تعویض روغن و...کارهای دکوراسیون داخلی مثل نصب پارکت و نرده و کنافکاری و...

نمیدونم بستگی به علاقه و استعدادتون داره .مثلا تعمیر موبایل پولش خوبه یا تعمیر ماشین و تعویض روغن و. ...

اره خوبه ولی خب کسی مسئولیت قبول نمیکنه. همین حسابداری هرجا گفتم رایگان بیام کار اموزی کنم بجاش یاد بگیرم قبول نکردن که. شما خودتون شاغلید که اصلا بدونید شرایط چجوریه؟

چون تها راه برای کارمند شدنه از رشته ی انسانیه برم  روانشناسی که کار نیس همینم ۵۰ ۵۰ هس.

درسته حسابداری کارش خوبه .ولی باید ببینی اصلا میتونی ؟ یا به فرض با تلاش قبول شدی از کار حسابداری لذت میبری یا با زجر ادامه میدی؟ 

شغلی انتخاب کن که ازش لذت ببری

درسته حسابداری کارش خوبه .ولی باید ببینی اصلا میتونی ؟ یا به فرض با تلاش قبول شدی از کار حسابداری لذ ...

اره ولی این حرفا برای کشوریه که اقتصادش خوب باشه. الان همین که یه کار درست و حسابی بتونم پیدا کنم خدامم باید شکر کنم

اره خوبه ولی خب کسی مسئولیت قبول نمیکنه. همین حسابداری هرجا گفتم رایگان بیام کار اموزی کنم بجاش یاد ...

آره خوب حسابداری کارآموزیش سخته یه اشتباه شما چقدر کار درست میکنه برای یارو .

بله من شاغل هستم چند سال با پول خیلی کم کار کردم علاوه بر اینکه دوره دیدم .قبول دارم تو بازار آزاد سخته کار کردن

آره خوب حسابداری کارآموزیش سخته یه اشتباه شما چقدر کار درست میکنه برای یارو . بله من شاغل هستم چند ...

میگن حسابداراستخدام میکنیم با یه سال سابقه بالاخره باید یجا کار کنی که این سابقه بیاد. اره هم مسولیت داره هم اینکه بیمه باید کنن که یه بلایی سرم بیاد شرکت مسئوله اون وقت.

میگن حسابداراستخدام میکنیم با یه سال سابقه بالاخره باید یجا کار کنی که این سابقه بیاد. اره هم مسولیت ...

دختر جاری من حسابداری خونده بود اوایل میرفت تو یه فروشگاه پرده پول کمی داشت ولی رزومه شد براش الان یه فروشگاه وارد کننده وسایل برقی کار میکنه .شما هم تو دیوار شهرتون بگردید .انشالله که پیدا میشه

دختر جاری من حسابداری خونده بود اوایل میرفت تو یه فروشگاه پرده پول کمی داشت ولی رزومه شد براش الان ی ...

حسابداری فروشگاه😐 همون صندوق داری منظورتونه؟ من میخوام کارمند شرکت بشم