2777
2789
عنوان

واکنش مناسب این شرایط چیه؟

11377 بازدید | 126 پست

درود 

من و همسرم به تازگی به شهر محل کار همسرم مهاجرت کردیم و بنابر دلایلی موجه با خانواده ایشون قطع رابطه هستیم ( منشا اصلی مادر ایشون هستن ) 

قرار بود همسرم ساعت 8شب بیاد خونه و بریم یکم شهر رو بگردیم. 

ساعت 8 که گذشت تماس گرفتم خاموش بودو نگران شدم به یکی از همکار های صمیمی همسرم تماس گرفتم و گفتن دوساعت پیش یه خانمی صداشون زده و همسرم مرخصی گرفته و باهم رفتن! 

من تعجب کرده بودم واقعا! نمیدونستم چیکارکنم اصلا؟ 

به هرکی به ذهنم رسید زنگ زدم پیام دادم و دل تو دلم نبود نگران همسرم بودم اصولا گوشی اش خاموش نمیشد چون میدونست من حساسم و نگران میشم ، تااینکه مشخصات خانم رو از همکار همسرم گرفتم و رسیدم به خواهر همسرم! 

کمی نگرانی ام کم شد   و دلخور شدم،نیم ساعت پیش همکارش دوباره پیام داد که امیر گوشی اش رو روشن کرده و گفته حالش خوبه و رفته خونه ی مادرش! و مشخص نیست کی بتونه برگرده! 

همین! 

همینقدر خلاصه! 

همینقدر کوتاه! 

همینقدر تلخ! 

چندین ساعت نگرانی من هیچ... حال خرابم هیچ... اینکه تا به الان هیچ اطلاعی به من نداده هیچ... اینکه این وقت شب تو این شهرک تنهام و همسرم میدونه چقدر ازاین فضای جدید هراس دارم و حالم خوب نیست ...! 

همه ی اینا هیچ شد؟ کاش یک پیام میداد کاش بهم میگفت ... الانی که اعتماد داشت جوونه میزد وقت این بی معرفتی نبود. 

بطور جنون امیزی آرومم درعین حال احساس میکنم از درون دارم متلاشی میشم... 

نمیدونم واکنش مناسب چیه چیکار کنم؟ چطور به احساساتم غلبه کنم؟ چطور اروم باشم؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

میفهمم از درون آتیش باشه ولی ظاهر نشون نده ینی چی

ولی من بودم قطعا سرسنگین بودم تا وقتی خودش بیاد سمتم و قشنگ بریزم بیرون 

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
میفهمم از درون آتیش باشه ولی ظاهر نشون نده ینی چی ولی من بودم قطعا سرسنگین بودم تا وقتی خودش بیاد س ...

چیکارکنم؟ نپرسم؟ نگم؟ جوری رفتار کنم انگار منو نکشته؟ 

اصلا نمیدونم کی برمیگرده

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذار بیاد توضیح بده  الان باافکار منفی خودتو اذیت نکن شاید اتفاقی واسه یکی از اعضای خانوادش پی ...

انتظار دارم یه پیام بده ... 

به همکارش گفته به من نه . 

حق ندارم دلگیر بشم؟ 

نمیدونم کی میاد... احساس بی پناهی میکنم من بخاطر اون اینجا حبس شدم ... جایی که از ترس خوابم نمیبره. 

چرا عزیزم خیلی هم حق داری  تو بهش پیام ندادی؟؟

از وقتی متوجه شدم گوشی اش روشن شده پیام ندادم. 

قبلش که زنگ و پیام زیاد دادم 

چیکارکنم؟ نپرسم؟ نگم؟ جوری رفتار کنم انگار منو نکشته؟  اصلا نمیدونم کی برمیگرده

نمیدونم شرایطت چجوریه ولی من تو این موقعیتا یکاری میکنم تا خودش بیاد سمتم یا هیچکار نمیکنم تا خودش بفهمه و بیاد یا یکاری میکنم نگران شه تا دیگه از این کارا نکنه

دلیل اینکه بی خبر رفته چیه شاید کاری پیش اومده

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

کاملا حق داری،خودمو جات گذاشتم واقعا عصبی شدم،باید اول به تو زنگ میزد وقتی دیده اونهمه پیام دادی و زنگ زدی،اصلا اینا به کنار باید قبل رفتن حالا به هر دلیلی که بود بهت خبر میداد که حداقل نگران نشی،چقد باهر اتفاقی که میفته نگرانت میشم،اینقد همه ی تاپیکاتو خوندم که حس میکنم همه ی این اتفاقات واسه یکی از دوستای نزدیکم افتاده

عزیزم 

به هیچ چیز فکر نکن

میدونم که چقدرررر شرایطت سخته 

من که با تصور کردن شرایط الانت گریم گرفت...

تو که جای خود داری دیگه!!

این نقل مکان درست نبود 

اینکه نباید به امیر اعتماد کامل بکنی هم که خودت بهتر میدونی و خودتو آماده کرده بودی که ازش هر چیزی ببینی:)

پس مثل یه دختر قوی رفتار کن ایلدا !

درست مثل ایلدایی که بعد از یه عااالمه سختی مثل پروانه از پیله ش بیرون اومد و نشون داد که نیازی به هیییچکس نداره و هیچ بنی بشری نمیتونه غم به دلش بیاره:))

تو الگوی خیلی از دخترایی هستی که تو همین نی نی سایت داستان تو خوندن  و تصمیم به شجاع بودن گرفتن تصمیم به رها کردن و مستقل بودن گرفتن تصمیم به حذف وابستگی به هر مردی رو گرفتن  ...

مراقب خودت باش و بدون مثل همیشه خودت در اولویتی:)

دختر تو از پس خیلیییی چیزای سخت براومدی یه شب تنها خوابیدن تو خونه ی خودت چیزی نیست که بخوای به خاطرش استرس بگیری ...

اگر دوست داشتی با نماز خوندن و حرف زدن با خدا یکم به خودت آرامش بده تا موقعی که بتونی درست فکر کنی

حتما با مشاورت در اولین فرصت ممکن صحبت کن !

با نظرات اینجا واکنش هیجانی و غیر منطقی از خودت نشون نده 

تموم دنیااا هم که تنهات بزارن یکی ته ته دلش حسابی دوست داره حتی اگر نشون نده و اون پدرته:)

از هیچ چیزی ناامید نشو ایلدا جان !

اخ که چقدر ناراحت شدم از خوندن این تاپیک،نمی دونم چه واکنشی مناسبه،اما فقط صبور باش بیاد و برات توضیح بده،ولی تنبیه مناسب برای در نظر بگیر که متوجه بشه تنها گذاشتنت،تو این شرایط سخت چقدر ناراحتت کرده و دیگه تکرار نکنه

چیکارکنم؟ نپرسم؟ نگم؟ جوری رفتار کنم انگار منو نکشته؟  اصلا نمیدونم کی برمیگرده

سلام ایلدای عزیزم من چند ماهی هست ک تاپیکهای شمارو میخونم

نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی احساس میکنم ک همسرت هنوز بچه ننس نباید خیلی زود بخش اعتماد میکردی دوباره 

هرکاری ک به نظرت درسته رو انجام بده 

ب نظر من ک باهاش سرسنگین باش

بهش یاد بده ک بزرگ شده و خودش باید برای خودش تصمیم بگیره چ دلیلی داشته ک ب شما نگفته و رفته شهرشون شما ک بهش گفته بودی میتونی خودت بری خونه ی مامانت فقط

ب نظر من نسبت ب سنتون بیشتر میفهمین و دختر عاقل و پخته ای هستین

نظر لطف شماست متشکرم 🌼