2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما هم فکر نکن بیشتر شوهرها بدون اما و اگر و انتظار بی جا و بدقلی پول دست زنشون می دن. خیلی هاشون به کل اختیار زندگی رو از دست زن می گیرن. 

توی بعضی شرایط واقعا بهتره آدم 8 ساعت توی روز رو مجبور باشه به حکم دیگران زندگی کنه تا اینکه کل 24 ساعتش اینطور باشه.

حالا شما هم فکر نکن بیشتر شوهرها بدون اما و اگر و انتظار بی جا و بدقلی پول دست زنشون می دن. خیلی هاش ...

منت شوهر بهتر از منت مرد غریبست 

و اعصاب خردی سروکله زدن با مشتری عقده ای

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
هزار بار خدا رو شکر کن شاغل بودن از دور قشنگه

چراا بابا . بنظرم حیفه ادم کار نکنه . بیکار بشینه چیکار؟ من الان بچه کوچیک دارم . بخدا شوهرم هفته ای ۵ تومن فقط واسه خرجای خورده ریزه من و دخترم میده . اما اگه بچم بزرگ بشه میرم سرکار . الانم داریم مهاجرت میکنیم . واقعاا اونجاا جا افتادم میخام کار پیدا کنم

حالا شما هم فکر نکن بیشتر شوهرها بدون اما و اگر و انتظار بی جا و بدقلی پول دست زنشون می دن. خیلی هاش ...

من که هر چی دوروبرم میبینم مرداا همه غلام حلقه به گوشن . شوهرای دوستام که از سرکار میان خونه رو تمیز میکنن بچه رو هم نگه میدارن. شوهر خودمم خوبه خدایی

چراا بابا . بنظرم حیفه ادم کار نکنه . بیکار بشینه چیکار؟ من الان بچه کوچیک دارم . بخدا شوهرم هفته ای ...

کار ب چ قیمتی

نداشتن ارامش و خرد شدن اعصاب و روان

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
منت شوهر بهتر از منت مرد غریبست  و اعصاب خردی سروکله زدن با مشتری عقده ای

اینطور نیست عزیزم. به طور کلی نمی شه گفت. کار همه یکسان نیست. شوهر همه هم یکسان نیست.
ولی خیلی موارد هست که کار کردن واقعا شرف داره. 

زندگی با منت کلا کوفت هست. کسانی که باید کل زندگیشون . خواب و خوراک و پوشاک و دیدن خانواده و سفر رفتن و بچه بزرگ کردن و خلاصه همه چیزشون زیر منت و با اما و اگر باشه از زندگی سیر می شن. طوری که آرزو می کنند یه ساعات مشخصی در روز رو شاغل بودند ولی اقلا برای باقی زندگیشون اختیار داشتند.