2777
2789
عنوان

من اومدم غر بزنم بیاین لطفا

20 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها 

من اومدم باز غر بزنم از مادرشوهرم 

ما میخوایم مهاجرت کنیم

مادر شوهرم اینا یک هفته اس اینجان قبل رفتن 

من وسایلمو میخوام نگه دارم تا یه سال خونه مامانم 

اصلا نمیخوام به کسی بدم حتی به مادرم فعلا میخوام باشه 

حالا اینا اومدن شبیه غنیمت جمع کردن اومدن یه سری چیزای مصرفیمو میخوان بردارن بدون اینکه بپرسن ازم اصلا 

منم واقعا رو مخمه چون اصلا نمی‌پرسند میخوای چیکار کنی فلان چیزارو!!! 

یعنی اختیار وسایل خودمم ندارم! 

مثلا لوازم آرایش به خواهرم میخوام بدم خب قاعدتا نمیتونه نصف بشه چون مصرف شده ازش 

اما شوینده و اینا قرار نیست فقط مال اونا باشه! حالا این دم رفتن همش دارم حرص میخورم تورو خدا بیاین یه چیزی بگین آروم شم خیلی استرس دارم اصلا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهشون واضح بگو

عجبا

اینی که قصد داری چیکار کنی رو بگو

نذار ببرن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب بهشون واضح بگو عجبا اینی که قصد داری چیکار کنی رو بگو نذار ببرن

خب چی بگم که فکر نکنن واقعا از رو خساست هست 

خب واقعا دوست ندارم بدم چیزی بهشون چون در نظر گرفتم به کس دیگه بدم 

خب چی بگم که فکر نکنن واقعا از رو خساست هست  خب واقعا دوست ندارم بدم چیزی بهشون چون در نظر گرف ...

اصن گیریم از روی خساست باشه

وسیله خودته

خودت تعیین کننده ای که باهاش چیکار کنی و نکنی

اگر گفته بودی بیاید هر چی میخواید ببرید حق با اونا بود

نگفتی که!

مستقیم بگو من واسشون برنامه دارم اگه ممکنه برندارید، اگر چیزی رو نمیخواستم بهتون میگم

رک باش لطفا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اصن گیریم از روی خساست باشه وسیله خودته خودت تعیین کننده ای که باهاش چیکار کنی و نکنی اگر گفته بو ...

آخه فرض کن بدم به مادرم بده به مامان بزرگم 

شوهرم شاکی میشه که چرا آخه همه رو بدیم به یه نفر! نمیدونم شوهرم تو این چیزا حساسه 

بورسیه تحصیلی ایتالیا رو فقط شنیدم مقاله نمیخاد چه جالب شوهرت چیکار میکنه 

نه کاناداست 

رشته حقوق کلا برای مقطع ارشد مقاله نمیخواد چون شما قرار نیست پایان نامه دداشته باشی

شوهرم باید کار پیدا کنه

آخه فرض کن بدم به مادرم بده به مامان بزرگم  شوهرم شاکی میشه که چرا آخه همه رو بدیم به یه نفر! ...

خب یا تو قانع میشی یا شوهرت

زندگی جفتتونه دیگه

هر دو باید تصمیم بگیرید

حرف بزنید در موردش این قضیه رو مطرح کن بگو میخوام این کارو بکنم

بعدم آب که از سر گذشت چه یه وجب چه ده وجب

شما که دیگه به کارتون نمیاد، چه فرقی داره به کی برسه

خب یا تو قانع میشی یا شوهرت زندگی جفتتونه دیگه هر دو باید تصمیم بگیرید حرف بزنید در موردش این قضی ...

راست میگی واقعا ولی حرصم میگیره 

هیچ کمکی به زندگیمون نکردن 

هیچ کاری! بخاطر همین لجم میگیره چیزی بدم بهشون هر چند بی ارزش یعنی قلبا راضی نیستم