2777
2789

دختر من تا یه بحثی بین من و پدرش پیش بیاد یا اگ خود دخترم رو دعواش کنیم فورا بالا میاره، منم متاسفانه شوهر خوبی ندارم، هرچقدرم بگیم برو تو اتاقت تا ما حرف بزنیم نمیره، حس میکنم معده اش عصبی شده، امکان داره عمدا اینکارو بکنه؟ امروز دوبار بالا آورد

صفراش بشدت بالاست ، بخاطر بچتون سکوت کنید ، تاپیک با تمام مشکلات همسرمو بخون ، ۱۸ ماه پروسه طلاق و دعوا و قهر و نذاشتم بچه ها اصلا بفهمن توو خونه ، رحححححم کنید 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صفراش بشدت بالاست ، بخاطر بچتون سکوت کنید ، تاپیک با تمام مشکلات همسرمو بخون ، ۱۸ ماه پروسه طلاق و د ...

الان جدا شدید شما؟ بجه ها پیش هپسرتونن؟

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
الان جدا شدید شما؟ بجه ها پیش هپسرتونن؟

خیر 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
صفراش بشدت بالاست ، بخاطر بچتون سکوت کنید ، تاپیک با تمام مشکلات همسرمو بخون ، ۱۸ ماه پروسه طلاق و د ...

شوهر من سر یه تخم مرغ نداشتن تو خونه دادوبیداد کرد که چرا نگفتی من تخم مرغ بخرم، بلافاصله دخترم بالا آورد که حرف نزنید، 

انشالله که همیصه سایتون مستدام باشه

قربان شما همچنین

شوهر من سر یه تخم مرغ نداشتن تو خونه دادوبیداد کرد که چرا نگفتی من تخم مرغ بخرم، بلافاصله دخترم بالا ...

مدیریت کنید فورا عذرخواهی کنید خودتونو فدا کنید برای بچتون، خیلی عجیبه براتون این سکوت و ایثار؟

صفرای بچه رو کنترل کنید

توی گوگل سرچ کنید همسرداری مومنانه ایتا همسرتونو تغییر بدید و دخترتونو از تک فرزندی و بی تکیه گاهی خارج کنید 

مدیریت کنید فورا عذرخواهی کنید خودتونو فدا کنید برای بچتون، خیلی عجیبه براتون این سکوت و ایثار؟ صفر ...

شما درست میگی ، اما شوهرم یهو سر چیزای بیخود دعوا درست میکنه، میخواستم امشب برای شوهرم یه شلوار بگیرم بعنوان کادو ، شوهرم یه المشنگه ای بپاکرد که نگو

شما درست میگی ، اما شوهرم یهو سر چیزای بیخود دعوا درست میکنه، میخواستم امشب برای شوهرم یه شلوار بگیر ...

ولش کن برو توو این کانال که گفتم میفهمی که شوهر اصلا کادو نمی‌خواد