2777
2789

خیلی اذیتم کرد.تا۵سال اول باوجود سختیای زیاد میدونستم که دوسمداره.ولی بعدش اصلامنونمیدید‌.ازخداش بوذجاموجداکنم.دعوامون بشه.الانم دارم جدامیشم نهایت یکی۲هفته طول بکشه.یه باردیدمش گفت بعدحدایی همینجور سرسنگین باش دوباره برمیگردیم به هم.ولی همیشه بخیال منوبچشه.خرجی نمیده.منوکه خیلی راحت گذاش کنار.حتی هفته ای یه بارم زنگ ومیزنه بچش

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

من دوسشدارم.دلم میخواست‌تغییرمیکرد.حدقل بخاطربچمون دست از بدبودن برمیداشت.ولی اون خیلی راحت مارو کنارگذاشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پای کسی وسط نیس؟ اینکه میگه بعد چند وقت برمیگردم یکم عجیبه

چرت میگه.ولی کلا دلم میخواد یه روز پشیمون شه ب پام بیفته.خیلی ناراحتم.انگار ن انکار زنش بودم.حتی بچشم گذاشت کنار

سلام عزیزم کارای شوهرت و حرفات منو دقیق یاد کارای شوهر سابقم انداخت...

ببین یکیو داره 

منم اولش هر کی بهم می‌گفت انکار میکردم بعد که اصرار ب طلاق داشت جدا شدیم ۵ماه بعدش فهمیدم با دوست دخترش ازدواج کرده 

منم یک سال ونیم منتظر بودم پشیمون شه و برگرده و ب پام بیوفته به خاطر بچمون ب خاطر تمام خوبیام ب خاطر تمام سختیایی که باهاش تحمل کردم ب خاطر عشقمون اما نمی‌دونستم پای یکی دیگه وسطه 

خواستم بگم پشیمون که نشد هیچ ازدواجم کرد 

ینی بهش شک داشتما اما نمی‌خواستم باور کنم 😔

ببین هنوزم منتظرم کارما پس بدن چون من با به بچه کوچیک خیلی زندگی برام سخت شد...

فعلا که دارن عشق و حال دنیا میکنن و خیلی هم باهم خوبن و هرروز گردش و مسافرت و حلقه هم همیشه دستشه...

نمی‌دونم کارمایی وجود داره یا نه اصن

منم یک سال ونیم منتظر بودم پشیمون شه و برگرده و ب پام بیوفته به خاطر بچمون ب خاطر تمام خوبیام ب خاطر ...

چقدر بد.اینم منوفراری دادباکاراش.اخه اکه باکسی بودبایدبراش خرج میکرد.ولی این حتی سرکارم نمیرفت

چقدر بد.اینم منوفراری دادباکاراش.اخه اکه باکسی بودبایدبراش خرج میکرد.ولی این حتی سرکارم نمیرفت

شوهر منم اون تایم دستش خالی بود حتی لباس درست نداشت بپوشم و تیپ بزنه اما دختره پاش مونده بود بعضی دخترا اینجوریم دیگه چشمشون یکیو بگیره نمیتونن بیخیال شن امیدوارم خدا بهترینها رو براتون رقم بزنه