سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا میکن خوشکل شده بنظرم دلیلش اینه چون زن همایون شجریان شده اینق بهش پرو بال دادن
سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠
نه اتفاقا دماغش اصلا عمل نیست. پوستش رو به نظرم کشیده و چونه رو هم یه تغییری داده
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
نه اتفاقا دماغش اصلا عمل نیست. پوستش رو به نظرم کشیده و چونه رو هم یه تغییری داده
والله میگن انجام داده عکشای قبلشو ببین
نه من امروز اخرین قسمتی که از افعی تهران اومده رو دیدم. از نیم رخ خیلی واضح و از نزدیک نشونش داد. اصلا عمل نبود حتی کمی قوز هم داشت.
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
سحر دولتشاهی کلا قیافه اش عوض شده. شما با سریال مسافران مقایسه اش کنین کلا یه شکل دیگه بود ولی میدونین همه کارها رو ریز ریز انجام داده، توی هیچ کاری افراط نکرده