2777
2789

خانما من یه مدرسه دولتی انتخاب کردم که خیلی خوبه ولی چون تو محدوده ما نیست اونجا دخترمو ثبت نام نمیکنن و میگن باید برید مدرسه نزدیک خودتون

ولی من حتما همونو میخام

تصمیم گرفتم ادرس یکی از آشناهای نزدیک اونجا رو بدم بگم اونجا مستاجریم

ولی یچیزی خوندم نوشته بود قولنامه با کدرهگیری باید داشته باشی یعنی قولنامه رسمی که تو سایت مای مدیا هم ثبت کنی، درسته آیا؟

اینقدر سختگیرن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم این کارو کردم.ولی کد رهگیری نداشت.پارسال بود شاید امسال سخت می گیرند. اگه گیر دادن بگو صاحبخانه دایی شوهرمه یا یه نسبتی بگو که تابلو نشه واسه همین دستی نوشتیم. مدیر به من گفته بود میایم تحقیق میکنیم منم با اعتماد به نفس زیادگفتم: بیاید.

منم این کارو کردم.ولی کد رهگیری نداشت.پارسال بود شاید امسال سخت می گیرند. اگه گیر دادن بگو صاحبخانه ...

منم میخاستم همین کار کنم 

خونه دخترداییم ادرس بدم

ولی دیدم میگن تو سامانه ثبت کنید اگه سامانه اجباری باشه که من کد رهگیری ندارم، سامانه اجباریه؟؟

منم میخاستم همین کار کنم  خونه دخترداییم ادرس بدم ولی دیدم میگن تو سامانه ثبت کنید اگه سامانه ...

آهان منم تویه سایتی رفتم ثبت کردم یادم اومد من آدرس همون خونه تقلبی رو دادم. از پارسال اتفاقی نیفتاده،😉

آهان منم تویه سایتی رفتم ثبت کردم یادم اومد من آدرس همون خونه تقلبی رو دادم. از پارسال اتفاقی نیفتاد ...

بعد شما زدید خونه شخصی از خودتون یا خونه مستاجری؟

آخه شخصی بزنی عکس سند یا قبض میخواد مستاجری هم بزنی کدرهگیری قولنامه میخواد

آهان منم تویه سایتی رفتم ثبت کردم یادم اومد من آدرس همون خونه تقلبی رو دادم. از پارسال اتفاقی نیفتاد ...

من میخاستم همینطوری یه قولنامه سوری بدم بنگاه بنویسه آشنا دارم ، کافیه؟ کد رهگیری اگه واجب باشه که قولنامه هم باید واقعی باشه دو سه میلیون خرجشه

بعد شما زدید خونه شخصی از خودتون یا خونه مستاجری؟ آخه شخصی بزنی عکس سند یا قبض میخواد مستاجری هم بز ...

آخه نرفتی که ببینی شاید کد رهگیری نخواد من کد رهگیری نداشتم. همه ی مراحلو برو اگه خواست بیا بیرون یه فکر دیگه میکنیم.

آخه نرفتی که ببینی شاید کد رهگیری نخواد من کد رهگیری نداشتم. همه ی مراحلو برو اگه خواست بیا بیرون یه ...

نمیدونم تو سایت کد رهگیری میخاد 

رو برگه پیش ثبت نام هم نوشته 😐

ولی نمیدونم تا چه حد لازمه