میدونم سه روز اولش فقط سخته ولی نمیدونم چرا شروع نمیکنم حالم بهم میخوره خودم رو تو آینه ببینم همش لباس تیره میپوشم تمام لباسام کوچیک شده خیلی زشت شدم ۸۷ کیلو ام😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂 برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊
چرا کالری شماری نمیگیری من با کالری شماری تو ۱۶ روز نزدیک ۵ کیلو کم کردم
چند کالری میخوردین ؟ میدونی تمام لباسام برای وزن ۶۸ تا۷۲ بودن همشون دیگه از ساق پام و دستام حتی بالا نمیرن کلی لباس خوشگل و نو دارم تو حسرتشونم سریع میخوام بیام پایین چون خیلی زود رفتم بالا
چند کالری میخوردین ؟ میدونی تمام لباسام برای وزن ۶۸ تا۷۲ بودن همشون دیگه از ساق پام و دستام حتی با ...
چون چربی هات قدیمی نیستن زود کم میکنی
۱۲۰۰ میخوردم ولی خیلی هم میشکستم بازم کم میکردم
فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂 برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊