2777
2789
عنوان

سینگلی بهم فشار آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 64 پست

همین که وارد همچین روابطی نشدی صد هیچ جلویی….چون باید اونقدر عذاب بکشی تو‌روابط سمی که دلت برای روزهای سینگلیت تنگ شه….سینگل بودن برات مهم نباشه صبر کن یه ادم حسابی نصیبت شه صرفا بخاطر تنهایی با هرکس وارد رابطه نشو

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست پسر آخه چرا؟ بزار پاک بمونی برای همسر آینده ات.دوست پسر داشتن بازی با احساساته.و در گناه خیری ...

گیریم اینم پاک موند، خودش ۲۶ سالشه، پسری که بیاد براش ۲۶ به بالاست

الان پسر ۲۶ ساله پاک داریم؟

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…
دوست پسر آخه چرا؟ بزار پاک بمونی برای همسر آینده ات.دوست پسر داشتن بازی با احساساته.و در گناه خیری ...

بیخیال تو رو خدا.

با همین حرفا این همه سال سهمم از زندگی شد سینگلی

من چی کم دارم واقعا

فقط با ینفر باس اونم دراینده شوهرت بشه  قصدتون ازدواج باشه  ن مث اینا هرروز با ی پ ...

نیست بخدا همون یه نفرم ندارم..

اینقدر بدبختم من

چقدر گریه کردم امشب

بیخیال تو رو خدا. با همین حرفا این همه سال سهمم از زندگی شد سینگلی من چی کم دارم واقعا

بابا پاکم نباشی کی میخواد بفهمه  یکم از زندگیت لذت ببر 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

فقط با ینفر باس اونم دراینده شوهرت بشه  قصدتون ازدواج باشه  ن مث اینا هرروز با ی پ ...

متاسفانع پسرا بافریب وعده وقصد ازدواج دوست میشن وبعد یمدت کات اینکه قصد ازدواج دارن دروغه 

نیست بخدا همون یه نفرم ندارم.. اینقدر بدبختم من چقدر گریه کردم امشب

وای خدا چرا بدبختی ؟ چون دختر پاکی هستی 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.