2777
2789
عنوان

لطفااااا به دادم برسید😭😭😭

7 بازدید | 10 پست

بین دو نفر موندم نمیدونم کدومو انتخاب کنم

نزدیک یک سال پیش با یه پسری اشنا شدم و تقریبا دو ماه باهم دوست بودیم و میشه گفت اولین دوسپسرم بود و اولین کسی که یک سری چیزهارو باهاش تجربه کردم ولی خب بخاطر اخلاقای ناسازگارش کات کردیم یه مدت بعد با یه پسر دیگه مجازی اشنا شدم و الان نزدیک ۷ ماه میگذره باهمیم چندباری بهم دروغ گفت و خلاصه رفتارای بدی داشت که باعث نا امیدیم ازش شد و من فهمیدم و کات میکردیم ولی باز اون میومد و میگفت یه فرصت دیگه بده

حالا باز اون پسر اولی اومده و میگه من خودمو بخاطر تو عوض کردم و فقط یه فرصت دیگه به من بده تا ثابت کنم دوست دارمو و به نسبت رفتارش کمی تغیر کرده و پسر دومی بهش میگم رابطمون مجازیه و اصلا اینده ای نداریم میگه نه من میام بلاخره یروز پیشت و دوست دارم و خیلی خیلی بیشتر از پسر اولی ابراز علاقه میکنه

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم🤦🏻‍♀️😭

پسر اولی شرایطش حتی اگه بحث ازدواجم بخاد بشه خیلی مساعد تره هم خونه داره هم ماشین و کار خوب

ولی دومی فعلا هنوز چیزی نداره و کار میکنه 

برای اینکه هیچی نباشه این ذکر و به نیتم میگین 😥🙏

حَسبُناالله و نِعمَ الوَکیل..❤۴ مرتبه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.