2777
2789
عنوان

سونو بارداری

20 بازدید | 7 پست

خانما من ۲۳ فرودین اولین روز اخرین پریودم بود

امروز سونو دادم طبق اخرین پریود ۷ هفته و ۳ روز سونو زده ۶ هفته و ۱ روز

کیسه زرده و ساک هست دکتر گفته یک هفته دیگ بیا

بیشتر میخواستم مطمئن بشم ک توی رحمه اخه درد  زیر دل داشتم

بارداری قبلیم ک سقط شد ۸ هفته رفتم  قلبش تشکیل شده بود

بنظرتون کی برم؟؟ خیلی نگرانم قلبش تشکیل نشه

دکتر گفته مطمئن باش تشکیل میشه ولی چون ی تجربه بد داشتم خیلی میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف چرا گلم؟

چون به لک بینی نیفتی

منم درد داشتم رفتم دکتر گفت برو سونو اگه داخله رحمه 

شیاف پروژسترون بزن ، چون درد زیر دل که شبیه پریودی هست ممکنه باعث لک بینی و درنهایت سقط بشه 

شیاف پروژسترون خیلی مفیده بعضی دکترا بدون هیچ دلیلی تجویز میکنن برای محکم کاری چون جفت اوایل بارداری نمیتونه پروژسترون زیادی تولید کنه و این شیاف بهش کمک میکنه 

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

چون به لک بینی نیفتی منم درد داشتم رفتم دکتر گفت برو سونو اگه داخله رحمه  شیاف پروژسترون ...

خودم سرخود بگیرم؟مورد نداره ب دکترم گفتم  میگه نیاز نیست اتفاقا مامای بهداشت بارداری قبلیمم گفت شیاف بزن

خودم سرخود بگیرم؟مورد نداره ب دکترم گفتم  میگه نیاز نیست اتفاقا مامای بهداشت بارداری قبلیمم گفت ...

سرخود نه ، مامای بهداشت بدرد نمیخوره 

محاله ممکنه درد پریودی داشته باشی و دکترت نگه شیاف بزن

دکترت رو عوض کن 

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏