2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 81 پست
منم ۱۶۸ ام ۷۲ ام میخوام ۶۲ بشم 

وای چه عالی میشیم.اصلا آدم احساس سبکی خاصی داره فکر کنم اراده کنیم دو سه ماه بیشتر طول نکشه.روزی چند مالری میخوری شما؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلییی  من ۷۸ بودم  روزی ۱۰۰۰

این ۶ کیلو را چند روزه کم کردی؟ورزشی یا کار خاص دیگه ای هم انجام میدی؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
۱ ماه  شام رو تقریبا حذف کردم  هر روز یک ساعت پیاده روی تند داشتم

آفرین چه عالی همینجور ادامه بدی تا کمتر از دوماه دیگه به جا راه رفتن پرواز میکنی

چجوری بود رژیم شوک؟ 

تو یه پست توضیح دادم..مثلا یه روز فقط میوه..با چای ومثلا یه خرما...یه روز شیرموز...تو ۱۴ روزم فقط ۳ بار ۴ قاشق برنج با فیله آب‌پز یا دو کف دست کباب تابه ایی...یا یه شب دو کف دست کوکو سبزی..فقط نان تست...یه روز فقط اسموتی باید بخوری..البته من دوست ندارم..خالی میخورم..

خب بچه هاشماهایی که ایتا دارین هم باهمدیگه یه گروه بزنین 

هرشب گزارش کالری شماری بفرستین وهرهفته چالش بذارین مثلایه هفته چالش بون ناهار،یه هفته بدون قند،یه هفته فستینگ،یه هفته سالم خوری

خب بچه هاشماهایی که ایتا دارین هم باهمدیگه یه گروه بزنین  هرشب گزارش کالری شماری بفرستین وهرهف ...

اره به نظرم خوبه...شماها نمی‌تونید ایتا وصل کنید آخه راحت تره.      نمیخواد..ولی تلگرام سخته..

منم قدم ۱۵۵وزنم ۷۳ بودم الان ۶۳ ام...

من هر چی میزنم میگه همچین گروهی وجود نداره

ما پیروزی هایمان را جشن می گیریم اما چیز زیادی از آنها نمی آموزیم. در حالی که شکست ها در عین دردناکی شان، آموزنده اند.