sahar_jk مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 127 عنوان خانوما کسایی که با تون کیپر بلدن یه دقیقه میان 5 بازدید | 11 پست خانوما بازی همستر هم میشه به تون کیپر انتقال داد؟ اگه میشه چجور میتونم انتقال بدم؟ 1403/03/13 | 20:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق_بارون۸۰ عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 3403 من دوروزه دارم با همستر بازی میکنم ولی هیچی ازش نمیدونم میشه توضیح بدی برام؟ 🤎انسان باشیم🤎
ممد۶۶ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2616 فعلا انتقال مول کیف نیست صبر کن تا لیست بشهصرافی bing x بزار ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
sahar_jk مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 127 فعلا انتقال مول کیف نیست صبر کن تا لیست بشه صرافی bing x بزار نفهمیدم منظورتونو . یعنی تا وقتی که لیستش نکردن نمیشه انتقال داد ؟
sahar_jk مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 127 من دوروزه دارم با همستر بازی میکنم ولی هیچی ازش نمیدونم میشه توضیح بدی برام؟ منم چند روزه بازی میکنم چیزی زیادی دربارش نمیدونم جز اینکه تا ۲۷ خرداد بسته میشه باید تا قبلش بفروشیش و اینا
عاشق_بارون۸۰ عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 3403 منم چند روزه بازی میکنم چیزی زیادی دربارش نمیدونم جز اینکه تا ۲۷ خرداد بسته میشه باید تا قبلش بفروش ... چجوری بفروشمش و به کی؟ 🤎انسان باشیم🤎
sahar_jk مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 127 چجوری بفروشمش و به کی؟ منم نمیدونمچجوری . ولی خب شنیدم میگن به صرافی و آنلاین هم میفروشن خیلیا ولی من اعتماد ندارم همون صرافی بهتره
ممد۶۶ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2616 نفهمیدم منظورتونو . یعنی تا وقتی که لیستش نکردن نمیشه انتقال داد ؟ نه ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
عاشق_بارون۸۰ عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 3403 فعلا انتقال مول کیف نیست صبر کن تا لیست بشه صرافی bing x بزار یعنی برنامه این صرافی نصبش کنم؟؟؟بعد چجوری انتقال بدم؟ 🤎انسان باشیم🤎
ممد۶۶ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2616 یعنی برنامه این صرافی نصبش کنم؟؟؟بعد چجوری انتقال بدم؟ برو داخل همستر پایین سمت چپ exchangeبرو داخلش bingx انتخاب کن ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
عاشق_بارون۸۰ عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 3403 برو داخل همستر پایین سمت چپ exchange برو داخلش bingx انتخاب کن ممنون عزیزم...فقط همین دیگه؟ 🤎انسان باشیم🤎
ممد۶۶ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2616 ممنون عزیزم...فقط همین دیگه؟ چیشو میخوای دیگه ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم