2777
2789
عنوان

قهر کردم اومدم خونه بابام

171 بازدید | 21 پست

ماطبقهربالا پدرشوهرمیم.شوهرم و پدرشوهرم قرار بود امروز برن یه کاری داشتند تا شب نمیومدم.منم گفتم فردا برم خونه بابامینا.۱۰ روری میشه نرفتم.گفت ن تو بدت از مامان من میاد باید بمونی پیش مامانم. منم گفتم مسابقه بالایی خو هرروز همو میبینیم اونم زد تلویزیونو شکوند خردش کرد.منم زنگ زدم داداشم اومد سراغم..دخترم یک سالو نیمه گذاشتم اومدم.الان خیلی دلم برا دخترم تنگ شده.دیشب پدر شوهرم زنگ زد بابام جواب نداد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترتو برمیداشتی خو 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خیلی زشته سر هر چیزی قهر می کنید  این قهر کردن ها ب مرور عادی میشه و ب عبارتی عزتت از بین میره

دوسال سر خونه بابام اومدن دعوا داریم.ولی اگه من یک روز دیر برم خونه باباش واویلاس

تحت هر شرایطی خونتو ول نکن چه بسا خانواده شوهرتم باشه .تو خونه جلو چشمش باشی بی محلی و سردی کنی بیشتر میسوزونی تا ول کنی و بری 

خدایا:تو برام بخواه ،توبخوای قشنگه❤❤
دوسال سر خونه بابام اومدن دعوا داریم.ولی اگه من یک روز دیر برم خونه باباش واویلاس

برید مشاوره 

با دعوا روحیه بچت داغون میشه زندگیت از هم میپاشه 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

ای بابا.خوب فرداش میومپی چی میشد.حالام اومدی بزار بیان سراغت بد برو ولی کشش نده اصلا

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.