2777
2789

میخوام برا اولین بار خورش کرفس بپزم

شنیدم جعفری و نعنا خوشمزش میکنه

دیگه چه تکنیکایی ب کار ببرم؟

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نعنا کمتر بریز من معمولا گشنیز جعفری میریزم یکی دو قاشق نعنا خشک اخرای کار 

مرسی حتما :)

نعنای تازه خوب نمیشه ینی؟

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

کلا جعفری نعنا سبزیاشن که باید باهاش سرخ بشن.همه چیز قشنگ سرخ کن.بنظرم لوبیا چیتی خوشمزه ترش کنه فلفل سیاه هم بزن

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

من تجربه خودمو میگم فوق العاده خوشمزه شد کرفس رو جداگانه سرخ کن خیلی زیاد.بعد سبزی قورمه سرخ کن گوشت رو جداگونه بپز سرخ کن دراخراینارو باهم مخلوط کن یکم رب بزن یکمم لوبیا قرمز بریز توش اب بریز بزار بجوشه تا لعاب بندازه لوبیا گوشت کرفس از قبل پخته باشه اخرش خواستی یدونه لیمو خشک بنداز توش.نوش جان