2777
2789
عنوان

تو یه جمعی بودم...

25 بازدید | 8 پست

تو یه جمعی بودم رفیقمو بعد ۱ سال دیدم خیلی عوض شده همه چیش مخصوصا اعتقاداتش بعد هم اعتقادات منو مسخره میکرد من میگفتم نماز میخونم میخندید بهم و بدوبیراه میگف نمیدونم چرا من عذاب وجدان گرفتم من خیلی آدم معتقدیم و احساس میکنم دیگ نباید جواب پیاماشو بدم چجوری بپرونمش؟🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هع رفیقت جوگیر شده منم اعتقاداتم برعکس شود کلن ولی خب توهین نمیکنم خودمم ی هچمین اعتقاداتی داشدم ی روزی اگ باز چیزی گف بگو اعتقاداتت عوض شده ولی شخصیتت نه هنوز همون حیوونی هسدی ک بودی مال😐😂

جالبه اگه تو درمورد اعتقادات اون نظر بدی میشی یه فضول ولی و اینجور ادما هرچی بگن اشکالی نداره

بنظرم برای راحتی اعصاب خودت خیلی پیام نده و پیگیرش نباش و روابطو کمرنگ کن

شما رفیق باشید به اعتقادات هم چیکار دارید😐

چونکه من آدمی ک خب مخالف دینو اینجور چیزاس نمیتونم باهاش دوست باشم بلاخره یجا دعوامون میشه... حالا الان شما فک میکنین من چقد مذهبیو خشکم و با چادرم میرم بیرون نه اتفاقا من استایلم کلااا امروزیه و اوتقدر هم مذهبی نیستم ولی تو این مورد خیلی حساسم 

جالبه اگه تو درمورد اعتقادات اون نظر بدی میشی یه فضول ولی و اینجور ادما هرچی بگن اشکالی نداره بن ...

ببین من حرفم اینه ک اگ اون بخواد بدوبیراه به دین بگه من اعصابم خورد میشه نمیتونم کنار همچین آدمی بشینم وقتی بفهمم یکی اینجوریه دیگ تمایلی به دوستی با طرف ندارم هرچقدرم خوب باشه و با معرفت...