2777
2789
عنوان

کیا کیک عالی درست میکنن

7 بازدید | 13 پست

سلام خانما 

من عاشق کیک خونگی هستم 

قبلا درست می‌گردم خوب میشد ولی تازگی کیک هام خیلی بافتش پوکه موقع خوردن پودر میشه، خوب برش نمیخوره پودر میشه چرا ؟ 

بسپرش به خدا...🌿🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۱ماه هست کیک هام خوب میشن با اینکه نه وانیل داره و نه ارد قنادی با ارد نانوایی درست میکنم

من با آرد قنادی درست میکردم و میکنم قبلا خیلی خووب بود 

نمیدونم چکار میکنم که اینجوری شده

۲ روز پیش کیک درست گردم بیکینگ پودرشو فهمیدم یکم زیاد زدم 

به نظرتون بخاطر این نیست ؟

بسپرش به خدا...🌿🤍

من با آرد قنادی درست میکردم و میکنم قبلا خیلی خووب بود  نمیدونم چکار میکنم که اینجوری شده ۲ ر ...

بین خوب مثلا به اینکه خوب هم نزدی یا چاقو نامناسب یا شکر اندازه نیس یا تخم مرغ یا مثلا موادش رو دوبرابر نکنی یا کیک بیش از اندازه پخته 

ربطی به بکینگ پودر نداره

من خودم ۱۰ ق غ ارد 

۱۰ ق غ شکر   ۲ تخم مرغ   ۲ق چ بکینگ پودر  دارچین اگر دوست داری  نصف لیوان شیر یا آب  ۲ ق غ گلاب پودر کاکائو همشو با همزن ۶ دقیقه میزنم بعد تو قابلمه رو گاز میپزه تا ۴۵ دقیقه بعد اصلا دم کنی رو بر ندار و اینکه ۱۵ دقیقه قبل قابلمه گرم باشه