2777
2789
عنوان

نی نی سایت منطقه نظامی

11 بازدید | 8 پست

ما نخوایم سر از اینجا در بیاریم چیکار کنیم ؟ یکبار اشتباه کردیم اومدیم بلد نبودیم  سیستمش و چطور عکس بزاریم چند دقیقه نشد آدم فروش ها بعد فهمیدم گزارش زدن اسمش ک این عکس خودش نیست و کلی حرف مفت، در کل آزادی بیان هم پشم   ....تو زندگیم انقدر آدم فروش و پاچه خوار جایی ندیده بودم ی کلمه میگی مامور صدا میکنن😅مثلا چه غلطی میخوان بکنن!؟ خواهشا کاری کنید هیچ جا نبینیم حتی اسم این سایت....  اینجا بمونه برای آدم‌هایی از جنس خودش خلایق هرچه لایق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده🙄

هیچی هر سایتی هرکاری داری باید چشمت به اینجا بیفته !؟اومدم بیرون نگفتم الان گفتم هنوز هم نفهمیدم سیستمش چجوریه من خوشم نیومد هرکی دوست داره باشه موندم چرا با اینکه برنامه ش حذف کردم باز هم میبینمش!!

سمیه نرو مارو دور ننداز 🚶🚶

من پارسال رفتم عزیز حذف کردم این حجم تبلیغ درک نمیکنم خیلی برنامه خفنی انقدر هم تبلیغ میشه میخوای آجر هم بخری ،این سایت میبینی یکی سوال کرده بیاین عکس آجرهایی ک شوهرامون خریدن بزاریم.....

من پارسال رفتم عزیز حذف کردم این حجم تبلیغ درک نمیکنم خیلی برنامه خفنی انقدر هم تبلیغ میشه میخوای آج ...

سخت نگیر گل 🌷

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷