2777
2789
پنجشنبه اهرین امتحانم دینیه دغدغم اینه که با دوستام روز آخر بمونیم تو مدرسه و فیلم و عکس بگیریم و خ ...

قفس مخصوص بخر و اگه اتاق جدا داری نزار اتاق بیاد بیرون که به خواهر کوچولو اذیت نشه 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
دارم جدا میشم از همسرم خیلی ناراحتم جدا شدن همراه با دوس داشتنش خیلی سخته💔

جدا نشو . 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرصای مخصوصشو روزای اول بخور ، بستنی بخور ،  چرا حال بد و افسردگی ؟  کاش کسی باشه نازتو ...

خوردم عزیزم ولی باز بی حالم 

تنها زندگی میکنم کسی نیست ☹☹💖

امروز پریود هم شدم 

صورتم هنوز التهاب داره بعد ۴ روز و ی کم درد دارم 

کلت بی انرژی ام کاش سریع تر بگذره 

ناراحت دوری یکیم خوشحالم هستم چون قراره دوستامو ببینم😂 دغدغه ام ندارم در حال حاضر 

😁👍 

امیدوارم اونی که دوست داری و دلتنگشیو ببینی 

امروز تازه از امتحان برگشتم فعلا دارم اردامو جمع میکنم بخونم

افرین 

دغدغم اینه‌زود‌تر شهریور بشه تکلیفم روشن بشه ببینم چه ماشینی میتونم بخرم  گواهیناممو بگیرم&nbs ...

افرین 😍 همش نشون از تلاش و موفقیت و پیشرفت داره 

پس چیکار کنم؟

مشکلو با صحبت و گفتگو و تلاش و مشاور و صحبت و تغییر خودتون حل کنید . چرا وقتی همو خیلی دوست دارید جدا بشید !؟ 

ذوق واسه دیت فردام

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

هم ناراحتم هم خوشحال چوندبچمون مامان صدام زده،  مقدمات عروسیم داره جور میشه

امتحانای دانشگاه و یه کوچولو بحث با شوهرم ناراحتم کرده

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

به به چه خوش گذرونی هایی  همشون خوب بودن 👌🥰😁😍👍

مرسی گلم🥲❤️😂

موفرفریم🥺❤️‍🩹قد بلندم😂❤️‍🩹چشم و ابرو مشکی🥲❤️‍🩹چشای منم سگ داشت ولی به مرور رفت توی اعصابم😔😂تازههههه گناه منم خوشگلیم بود خدا گناهام رو بخشید این شکلی شدم😔😂❤️ خیلیا میپرسه من ازدواج‌کردم؟دوستان من قبلا تا پای سفره عقد رفتم حتی عاقد هم اومد ولی خب دیگه عروس داماد اومدن مجبور شدم بلند شم🥴😂عاشق ژانر طنز و ماجراجویی😂🏃همیشه در همه جا دلقک بودم و هسدمممم😂😎روابط اجتماعیم بالاست و با همه دوستم😁❤️البته همیشه دوست های صمیمی و اکیپم برام با بقیه فرق داشتن و دارن🥲😂❤️‍🩹این کاربری که مال مادربزرگ دختر خالم بوده رو هم تاسیس کردم ولی تنهایی استفاده نمیکنم و به همه ی دوستام که کاربریشون ترکیده هم دادم استفاده کنن😂😑❤️‍🩹پس اگه تاپیک ها متفاوت بود تعجب نکنین☺️😆به اسم کاربریم گیر ندیننننن😑😚و اینکه کاربر جدید نیستم ۲ سال کاربر خاموش بودم یه سال کاربری زمرد” رو داشتم و ترکید و یه سال و نیم هم کاربری “شاد غمگین مهربون خفن”رو داشتم  و تقریبا از سال۹۸ توی نی نی سایت عضو بودم.#نی_نی_یار_تعلیق_نکنننن دیگه شماره نداریممممم😩🤐🤣دوستان من دوست ندارم کسی رو برونجونم و اگه اینجوری شد بهم بگین.انتقاد پذیر هم هستم به شرط اینکه مودبانه باشه و تویی که نظرت با من مخالفت میتونی ریپ بزنی ولی هم مودب باش و سعی نکن نظرتو بهم تحمیل کنی❤️و خیلی خوشحال میشم که توی تاپیک هایی که دارین منم تک کنین😁❤️و اینکه با هم دوست بشیم هم خوبهههههه😆❤️‍🩹دیگه حرفی ندارم و خوشحالم که در کنار شما مهربونا هسدممم🥲😂❤️‍🩹از دخترای با انرژی و دلقک های نی نی سایتم خیلی خوشم میاد چه خوب میشه دوست شیم😂❤️‍🩹