2777
2789
عنوان

هر کی باهوشه جواب بده🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 11 بازدید | 35 پست
ایشالا 😂😂😂😂 اتفاقا قصدشو دارم😂 بچه شما پسره یا دختر البته اگر فضولی نیست چون سوال دارم ب عنو ...

یه دختر دارم یه پسر سواله دیگه عزیزم چرا فضولی😂😂😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه دقیقه  روش نوشته بود تا پنج دقیقه معتبره مدیکور احتمال خطا داره؟

مدیکور درصد حساسیتش بالاست فردا صبح دوباره امتحان کن انشاءالله که بارداری

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

یه دختر دارم یه پسر سواله دیگه عزیزم چرا فضولی😂😂😂

ووی ننه🥲🥲

دختر بهتره یا پسر؟

کدومش کمتر عذاب میده و قابل تحمل تره😂

من دو قلو دوست دارم🤤😂مامانم میگه دو قلو بیاری جیگرت خون میشه 

ووی ننه🥲🥲 دختر بهتره یا پسر؟ کدومش کمتر عذاب میده و قابل تحمل تره😂 من دو قلو دوست دارم🤤😂ماما ...

جیگرت که خون میشه ولی خیلی شیرینه هم پسرش هم دخترش فرقی هم ندارن با هم دختر من اندازه ده تا پسر شیطونه😂😂😂

جیگرت که خون میشه ولی خیلی شیرینه هم پسرش هم دخترش فرقی هم ندارن با هم دختر من اندازه ده تا پسر شیطو ...

ای جااااانم 🤤وای من خودم فوق العاده شیطون و بیش فعالم همین الان 😂😂بچه بیارم مث خودم بشه چیکارش کنم 🗿😂

ای جااااانم 🤤وای من خودم فوق العاده شیطون و بیش فعالم همین الان 😂😂بچه بیارم مث خودم بشه چیکارش کن ...

میشه دیگه شک نکن😂😂😂انشاءالله خدا بهت یه دوقلو ی ناز و شیطون بده