2777
2789

خانواده ای که توش 

نتونی حریم شخصی ، اختیار امور زندگیت ، آرامش داشته باشی

و از پدر تا برادر و خواهر و ... توی امورت کنترل گری و دخالت بیجا کنن ، حسادت و تنگ نظری و دعوا و شر و کتک کاری ، دادگاه پاسگاه ، آبرو ریزی توی محل ...

جونت به لبت برسه اعصابت خورد شه ، امنیت جانی و روانی نداشته باشی !

هرچی از حق خودت دفاع کنی و جوابشونو بدی فایده نداشته باشه ...

نهایت یا فکر جدا شدن ازشون یا فکر خودکشی یا فکر ازدواج ناچاری به ذهنت برسه . 

خودکشی بخاطر آدمای عوضی ارزش نداره ، اونا بمیرن چرا ما بمیریم !

ازدواج هم که الکی نیست و تا پیش نیاد میخوای با کی ازدواج کنی وقتی کسی نیست !؟

نهایت سرتو با کلاسای آموزشی و دنبال کار گشتن مشغول کنی . که اونم هزینه میخواد و کار درست حسابی هم تا مهارت نداشته باشی توی هر زمینه ای کار و درآمد گیر نمیاد .

شماها اگه توی این شرایط باشین و درک کنین چکار میکنین ؟؟؟

ملت توی خانواده هاشون آرامش ، حمایت ، آزاری و اختیار ، مهمونی دور همی ، سفر گردش ، دریافت کمک و هدیه و سرپرایز دارن و خوشن .

اونوقت یسریا توی خانواده بزرگ ترین آسیب های زندگیشون آسیب های روحی و جسمی و موانع موفقیت را تجربه میکنن . 

خیلی ها شده بگم اگه بابام اینجور تفکر و رفتار و اخلاقو نداشت ، اگه خواهر براررم حسود و بدجنس نبودن و اذیت نمیکردن چقدر زندگی مون ، ازدواجمون سرنوشتمون بهتر و موفق تر بود 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسالته گلم؟

کم نیست ، 29

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove