بریز تو قابلمه با یکم نمک بجوشون،بعد بریز تو شیشه و اون شیشه ای که استفاده میکنی و نصفست حتما داخل یخچال نگهداری کن،ولی اونایی که استفاده نشده بیرون از یخچال کپک نمیزنه،شیشه هاتو پر از آبغوره کن ،کلا شیشه نصفه بیرون از یخچال نمونه
متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن احترامی ک بهشون میذاري از شخصیت خودته نه کمالات اونا!
حتما باید تو شیشه باشه؟ اگه ظرف پلاستیکی باشه چی؟ من فقط نمک ریختم. نزاشتم بجوشه. یعنی کپک میزنه
چون ترشه بهتره تو شیشه پلاستیکی نباشه عزیزم . کلا میگن خوب نیست هیچ نوع مایعاتی طولانی مدت توی ظرف پلاستیکی باشه . من نمکم نریختم الان تازه از بچه ها شنیدم
هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
عزیزم جوشوندنو خودت امتحان کردی ؟؟؟ چند دقیقه ؟؟ کم ؟؟ بیرون از یخچال تو محیط آشپزخونه یا بازم تو ن ...
اره مامانم هرسال میجوشونه خودمم امسال جوشوندم،کم نه،خیلی هم نه ،بستگی به آبغورت داره که چقدر باشه،جوشوندن باعث میشه آبغورت ترش تر بشه،تو محیط آشپزخونه هم بذاری دیگه کپک نمیزنه اما ظرف پر از ابغوره نه نصفه،انفدر بجوشون که از کل حجم آبغوره مثلا یک چهارمش بخار شه و سه چهارمش بمونن،متوجه شدی؟قاشق چرب هم نزنی بهش کپک میزنه
متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن احترامی ک بهشون میذاري از شخصیت خودته نه کمالات اونا!