2777
2789

میدونید چیه  ازشون خیلی میترسم دست خودم نیست همش استرس دارم همش حالم بده شوهرم هم بیشتر طرف مامان باباشه خونوادم هم از این وضع عصاب ندارن همش میگن تو خیلی بی عرضه ای شوهرم هم بهم زور میگه میگه باید کارای خونه رو بکنم تو رو خدا بگید چیکار کنم شوهرمو چجوری خام کنم ازشون دور شه این استرس و چجوری از خودم دور کنم‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه استرس نداشته باش

دوم بترسی فک میکنن اشتباهی یا گناهی انجام دادی

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

چند وقته ازدواج کردی ؟ باید نم نم کلاس بری  به اندازه کار کنی تو خونه  تو یک اتاق زندگی ...

نه تو ی خونه زندگی میکنم بد دلن نمیزارن زن بره بیرون تنهایی چیکار کنم بعد عقد گفت باید تا ی سال بریم سر خونه ولی کسی از جدایی حرف نمیزنه

نه تو ی خونه زندگی میکنم بد دلن نمیزارن زن بره بیرون تنهایی چیکار کنم بعد عقد گفت باید تا ی سال بریم ...

خودت باید با همسرت مطرح کنی که گفته بودی بعد یکسال میریم خونه خودمون یا هر وعده ای که بهت داده