2777
2789

تو تاپیک بغلی دارن درباره این بحث میکنن که دکترا با سوادن 

یعنی هرکی دکتر نشه بی سواده؟؟؟این چیه تو مغزتون فرو کردن اخه

هرکی در حد خودش با سواده

یکی تو زمینه نقاشی با سواده،یکی تو طراحی لباس،یکی حتی تو زمینه ارایشی با سواده،یکی تو خیاطی،مهندس برق مثلا با سواده، مکانیکم با سواده ،حتی خانم خانه دارم سواد خانه داری یا فلان داره و....

مملکت ب تمام شغل ها احتیاج داره،همه انسان ها هم در حد شغل و حرفه ی خودشون با سوادن

از الان تو مغز بچتون فرو نکنید که فقط پزشک بشید با سوادی

من کاردانی حسابداری دارم،اما خودمو یه فرد بی سواد نمیدونم 

چون هزارتا مهارت دارم که شاید شخص دیگه نداره 

بهتره بهم کمک کنیم،هرکس تو حرفه خودش

ولی هیچ کسو از بالا ب پایین نگاه نکنیم 

نذاریم مغزهامون افکار پوسیده داشته باشن

ببخشید اگه حرفام ب مذاقتون خوش نیومد

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا 

ینی چی؟؟؟؟

همه پزشک شن. پس وقتی ماشین خراب شد پیش بریم؟؟؟

همه پزشک شن پس وقتی لباس خواستیم خیاط از کجا بیاریم؟؟؟

واقعا افکار پوسیده ای دارن بعضیا

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

تو هر ۳شری باسواد و بیسواد داریم حتی دکترها

اینم حرف بسیار حقی بود

ولی من نمیخوام ب کادر درمان بی احترامی کنم،زحمت میکشن تلاش میکنن دکتر میشن مثلا،اما بقیه هم زحمت کشیدن

جالب اینکه ففط میگن دکتر مهندسا باسوادن

تازه کساییی کشاورزی خوندن یا کشاورزن رو هم اصلا قبول ندارن ،درصورتی اگه کشاورزا نباشن زندگی هم وجود نداره، اگر مهندسای کشاورزی نباشن هیچ خوراکی و محصولی نیست، انسان به غذا زنده ست، 

هرکسی در جایگاه خودش باارزشه

فکر کن به کارگرا اینقدر بی احترامی میشه، اگه هیچ کارگری وجود نداشت چجوری میخواستن این همه کار انجام بدن،

حالا چرا انقدر ناراحت شدی کاردانی دیگه در حد دکتری نیست که

خوب دارم میگم که🤣من نگفتم دکترا دارم گفتم هزارتا مهارت دارم

والا احساس میکنم شما بیشتر ناراحت شدی گلم

من فقط خواستم نظرمو بگم

کی گفته الان همه مریضن هیچکی هم درمان نمیشه  فقط حجم زیادی از اطلاعات تو مغزشونه

اره به خدا،انشالله هیچ کس مریض نشه ولی وای ازاون موقع که مریض میشه بایدازاین دکتربه اون دکتربره 

واااا  ینی چی؟؟؟؟ همه پزشک شن. پس وقتی ماشین خراب شد پیش بریم؟؟؟ همه پزشک شن پس وقتی لباس خو ...

دقیقا منم از همین ناراحت شدم

کاش تو مغز بچه هامون اینو فرو نکنیم

خوب دارم میگم که🤣من نگفتم دکترا دارم گفتم هزارتا مهارت دارم والا احساس میکنم شما بیشتر ناراحت شدی ...

من پزشک نیستم چرا ناراحت شم ولی نظرتو جوری نگو که انگار ما ناراحتی بیرون بهت می‌خندن از ما گفتن.