گلشیفته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4494 عنوان حس ششمی ها میاین 5 بازدید | 16 پست خیلی مهمه میخوام تصمیمم رو بگیرم بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 1403/03/13 | 17:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلشیفته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4494 @نیالارا میشه بگی منتظر بمونم یا کلا ولش کنم بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی
دیدار_مهربانی عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 2060 الان تصمیمتو میخپای بر اساس حس ششم یه نفر تو اینترنت بگیری😂😐
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 19375 @نیالارا اسی ایشونه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
گلشیفته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4494 بپرسید اگ تونسم جواب نیدم بنظرت منتظرش بمونم یا کلا ولش کنم منتظر نیستم ارتباطمون دوباره مثل قبل شه منتظرم بیاد عذرخواهی یا رفع سوءتفاهم کنه بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی
گلشیفته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4494 الان تصمیمتو میخپای بر اساس حس ششم یه نفر تو اینترنت بگیری😂😐 اخه تصمیم مهمی نیست که بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی
لوکoخوششانس عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1604 بنظرت منتظرش بمونم یا کلا ولش کنم منتظر نیستم ارتباطمون دوباره مثل قبل شه منتظرم بیاد عذرخواهی یا رف ... اون شخص دودله که چیکار کنه. قدش متوسطه پوستش گندمی یا سبزه روشنهموهاش خوش حالته پرپشته کمیکت و شلواری دیدمش تو ذهنمدرسته؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 19375 اون شخص دودله که چیکار کنه. قدش متوسطه پوستش گندمی یا سبزه روشنه موهاش خوش حالته پرپشته کمی کت و ش ... عزیزم اسممون در میاد و میریم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
گلشیفته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4494 اون شخص دودله که چیکار کنه. قدش متوسطه پوستش گندمی یا سبزه روشنه موهاش خوش حالته پرپشته کمی کت و ش ... اره ولی نه کت شلواری نیست ممنونم منم دقیقا دو دلم احساس میکنم با شخص دیگه ای ارتباط داره برا همون کلا منتطر ارتباط مجددمون نیستم فقط باید تکلیفم مشخص بشه 🙏 بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی
لوکoخوششانس عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1604 اره ولی نه کت شلواری نیست ممنونم منم دقیقا دو دلم احساس میکنم با شخص دیگه ای ارتباط داره برا ... همین اومد تو ذهنم دیگه حس ششم نیسم هرچی خدا بخاد
لوکoخوششانس عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1604 عزیزم اسممون در میاد و میریم؟ حسم میگه نه (مسافرته؟) درمورد شغل که نیست چون اونا خیلی نمیتونم حس کنم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 19375 حسم میگه نه (مسافرته؟) درمورد شغل که نیست چون اونا خیلی نمیتونم حس کنم بله اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته