2777
2789
عنوان

حس ششمی ها میاین

5 بازدید | 16 پست

خیلی مهمه میخوام تصمیمم رو بگیرم 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

@نیالارا‍ میشه بگی منتظر بمونم یا کلا ولش کنم 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نیالارا  

اسی ایشونه؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

بپرسید اگ تونسم جواب نیدم

بنظرت منتظرش بمونم یا کلا ولش کنم منتظر نیستم ارتباطمون دوباره مثل قبل شه منتظرم بیاد عذرخواهی یا رفع سوءتفاهم کنه 

الان تصمیمتو میخپای بر اساس حس ششم یه نفر تو اینترنت بگیری😂😐

اخه تصمیم مهمی نیست که 

بنظرت منتظرش بمونم یا کلا ولش کنم منتظر نیستم ارتباطمون دوباره مثل قبل شه منتظرم بیاد عذرخواهی یا رف ...

اون شخص دودله که چیکار کنه. قدش متوسطه پوستش گندمی یا سبزه روشنه

موهاش خوش حالته پرپشته کمی

کت و شلواری دیدمش تو ذهنم

درسته؟ 

اون شخص دودله که چیکار کنه. قدش متوسطه پوستش گندمی یا سبزه روشنه موهاش خوش حالته پرپشته کمی کت و ش ...

عزیزم اسممون در میاد و میریم؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

اون شخص دودله که چیکار کنه. قدش متوسطه پوستش گندمی یا سبزه روشنه موهاش خوش حالته پرپشته کمی کت و ش ...

اره ولی نه کت شلواری نیست 

ممنونم منم دقیقا دو دلم احساس میکنم با شخص دیگه ای ارتباط داره برا همون کلا منتطر ارتباط مجددمون نیستم فقط باید تکلیفم مشخص بشه 🙏

حسم میگه نه (مسافرته؟)  درمورد شغل که نیست چون اونا خیلی نمیتونم حس کنم

بله