2777
2789

سلام بچه ها چند هفته پیش من ۵ تا پارچه بردم پیش خیاط یکیشون سه و نیم متر بود بهش ی مدل دادم اونو در بیاره نصف نیمه مدلو در آورده بود بعد واسه این مدل من دو نیم متر کافی بود من گفتم اون ی مترم ی کت کوچیک دربیار اون یکی پارچه رو هم که دو متر بود ازش ی دامن نیم کلوش درآورده بود که یک و سی ثانت کافی بود چشتون روز بد نبینه دوخت این لباسا جوری بود انگار دره گونی دوخت کرده بود پایین دامنا انگار خط مارپیچ و برشاش افتضااااح یعنی قابل پوشیدن نبودن حالا اون یکی پارچه هامم برش زده یکی هم برش نزده حالا اصلا جواب پیام و زنگ نمیده فقط به جاریم زنگ زده بود پارچه هاشو نمیدم پول دوختارو بیاره تا بهش بدم حالا چکار کنم به نظرتون؟؟؟😑😑😑😕😕😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم با همین لباسای من ی مانتو واسه جاریم دوخته که بی نظیره ولی لباسای منو افتضاح خراب کرده بهش اعتراضم کردم میگه پارچه هاتو نمیدم مگه پول دوخت همشونو بدی ..... منم از غصه ۵۰۰ تومن پول دوخت پیش جاریم داشت گفتم بهش نده ازش گرفتم گفتم من اون همه ضرر کردم ۵۰۰ تومنو بهم بده خیاط زنگ زد بگو دادیش به من 

بکوب سر زنیکه .بگو پول پارچه هامو بده دوختات مبارک خودت

هیچ معذرت خواهی هم نکرده جوابم نمیده میگه پارچه هاشم نمیدم منم از غصه پول دوختی که پیش جاریم داشت ازش گرفتم