2777
2789
عنوان

هرچی میخونم موفق نمیشم😔

20 بازدید | 18 پست

ترمیم معدلم... مثلا واسه ریاضی سه روز ک وقتش بود شاید کل زمانی ک هرروز اطلاف میکردم مثلا ناهاری نمازی کاری کلا تو روز دوسه ساعت بود...

یه پشت از صب میحوندم تا شب... ولی بازم فصل مثلثات و حد و نرسیدم شبای امتتحانم از ساعت یک خوابم میبره

تازه یه سری فرمول هاهم سر یه +._ک فراموش کردم خراب کردم نهایت ۱۰ بشم

عربی یدور زده بودم نهایتش ۱۵.۱۶ بشم

شیمی ام باز یه فصلش موند فصل یکم از قبل خونوه بودم ولی کامل فراموش کرده بودم مخصوصا مسُلهph

خیلی ناراحتم واقعا نمیوونم با چ روتینی برم جلو😔

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین درسایی که ضعف داری حتما حتما فیلم اموزشی ببین من خودم فقط،دیروز ریاضی خوندم 

همین با فیلم های طولانی کرمی رفتم بدبخت شدم اخر شب فیلمای قنواتی رو پیدا کردم چقدرم ک قشنگ درس میداد قشنگ برای سطح ضعیف و تایم کل فیلماشم ۱۲ ساعت

اونوقت فیلمای کرمی نزدیک به ۳۰ ساعت تازه سطح متوسط روبه بالاهم درس میداد منم بشدت ضعیفم

۳روز میخوندی و مثلثات و حد نرسیدی چرا دختر

فصل تابع رو خوندم رفتم مشتق و.... تا امار

کاربرد مشتق ام راستی نخوندم💔

گذاشته بودمش ک شب تا صب تموم کنم با نمونه سوال حل کنم بااینکه کلی کافئن خورده بودم بازم خوابم برده بود

همین با فیلم های طولانی کرمی رفتم بدبخت شدم اخر شب فیلمای قنواتی رو پیدا کردم چقدرم ک قشنگ درس میداد ...

منم فیلمای کرمی دیدم برای فصل احتمال و هندسه و کلا جزوه اونو خوندم

کلا فیلم متناسب به سطح خودت پیدا کن

ببین فیلم واقعا کمکت میکنه درسایی که ضعف داری هی تایم نزار که بفهمی اخرشم بی کیفیت میشه فیلم ببین ...

بالاتد گفتم اشتباهم این بود ک سطحم ضعیف بود با کرمی نشستن دیدن 

یه جاهایی ک مال سال قبل بودو فقط مینوشت میرفت منم هیچی بلد نبودم عصبی میشدم

منم فیلمای کرمی دیدم برای فصل احتمال و هندسه و کلا جزوه اونو خوندم کلا فیلم متناسب به سطح خودت پیدا ...

قنواتی بمن میخورد حیف و صد حیف دیر فهمیدم

بالاتد گفتم اشتباهم این بود ک سطحم ضعیف بود با کرمی نشستن دیدن  یه جاهایی ک مال سال قبل بودو ف ...

اشکال نداره

بیا بریم بخونیم برا زیست ضریب بالاداره

ان شاالله اونو خوب میدیم

اشکال نداره بیا بریم بخونیم برا زیست ضریب بالاداره ان شاالله اونو خوب میدیم

حفظیاتم خوبه کاش لاقل اینو و ادبیات و بقییهدحفظیاتو خوب بدم😔😔😔روحیمو از دست دااددم

بنظرت تو این چن روز هم میشه روزی یک تا دو درس ادبیاتم خوند؟حداقل درسای کوتاهشو بخونم

زیست فقط فصل ژنتیک و محسباتی و باید فیلم ببینم

وای اون ردنویسی چیه اونم نمیفهمم😐

من کرمی خیلی کمکم کرددد خیلیییی نمرمم بد نمیشه و واقعا به خاطر جزوه اون بود که خوندم

نگاه از حق نگذریم کرمی عالی بود عالی 

مثلا من تابع رو خیلی خوب باهاش فهمیدم ولی مثلاfogرو نمیفهیدم یسری چیزاشو نمیفیدم

حفظیاتم خوبه کاش لاقل اینو و ادبیات و بقییهدحفظیاتو خوب بدم😔😔😔روحیمو از دست دااددم بنظرت تو این ...

ببین اره حتما ادبیات بخون

منم میخونم

ادبیات انقدر ضریبش بالائه 

تو فیزیک و ریاضی و هویت کنارهم جمع کنی اندازه یه ادبیات صریب داره

جبرانش کن ناراحت نباش

ببین اره حتما ادبیات بخون منم میخونم ادبیات انقدر ضریبش بالائه  تو فیزیک و ریاضی و هویت کنار ...

پس برم یکم استراحت کنم بخونم چشام داره از حدقه میاد بیرون