2777
2789
عنوان

عزیزان زبان آموز که زبان میخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 47 پست
شما هدفت تدریسه یا مهاجرت؟من میخوام بعد از تکمیلش تدریس کنم و البته برای تکمیل رزومه ام نیازه 

خدا کمک کنه هدفم مهاجرته

ولی خب زبان رو دوست دارم

تدریس زبان عالیه ایشالله موفق بشی

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا کمک کنه هدفم مهاجرته ولی خب زبان رو دوست دارم تدریس زبان عالیه ایشالله موفق بشی

مرسی :)

کدوم کشور میخواین برین؟

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت بدون برنامه بخونی هی از این‌کتاب به اون کتاب میری هیچکدومو تا اخر نمیخونی و‌ زده میشی من یه پ ...

عزیزم امکان داره برای منم بفرستین ادرس رو

الهی و ربی من لی غیرک 
هنوز نمیدونم هر کدوم که برای اپلای راحت تر باشه باید با وکیل مشورت کنم

امیدارم بهترین ها براتون رقم بخوره موفق باشین

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
کانالم ب صورت رایگان اموزش میدم دوس داشتین جوین شین😍🌱 https://t.me/engllishworlds

مرسی ❤️🥰

شما چطوری فول شدین؟چندسال طول کشید؟ از روش هایی استفاده کردید؟

مرسی ❤️🥰 شما چطوری فول شدین؟چندسال طول کشید؟ از روش هایی استفاده کردید؟

من از بچگی کلاس میرم

خیلی کلاس رفتم خیلی خودم خود خوان خوندم 

پادکست فیلم مکالمه هر چیزی ک ب ذهنت میاد خوندم

فروش لباس شیک و مجلسی با قیمت مناسب یه سر به تاپیکام بزنید🤍

من کلاس میرم . تقریبا متوسط رو به بالا . فیلم خیلی تاثیر داره رو لیسنینگ و اسپیکینگ . واسه ریدینگ و ...

کدوم موسسه میری؟