2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل راهنمایی کنن

24 بازدید | 29 پست

سلام خانوما

پدرمادرتون یا کلا خانوادتون چند روز در هفته یا در ماه میان خونتون؟

من تازه ازدواج کردم چند ماه دیگ میخواییم بریم سر خونه زندگیمون

همسرم ادم درونگرا و اجتماع گریزیه فقط با من راحته و دوسداره تنها باشیم

با خانوادم خیلی خوبه خیلی پدرمو دوسداره و مادرمم دائم خوشحالش میکنه با همه چی

ولی مادرم و برادرم وقتی میگن ما قراره هر روز خونتون باشیم ناراحت میشه

منم دلخور میشم ازش

ولی میگ هفته ای یکبار بیان مشکلی نیس

ولی هر روز معذب میشم

بنظرتون چیکار کنم 

حق دارم ناراحت باشم؟

همسرم فقط یک پدر داره که من بهش میگم با ما زندگی کنه اما اون میخاد بزاره سالمندان یا اینکه براش خونه و پرستار بگیره

مسنه میگه نمیتونی ازش نگهداری کنی نیاز به پرستار داره

نمیدونم دلخور باشم یا ن

یا اگر خانوادم هر روز بیان چیکار کنم

خیلی دوسشون دارم نمیدونم چیکار کنم استرس گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی با این ادم سخته

اول اینکه ادم مردم گریز زن و بچشو تنها میکنه و معمولا کسی با این ادما رفت و امد نمیکنه

دومن بی ملاحضه است

وایسا بری سر خونه زندگیت ببین اینا اصلن میان تا تو فورن بترسی و جوابشون کنی

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

حالا اونا گفتن هروز

یه چند بار که بیان خودشون خسته میشن دیگه نمیان

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

البته ک جالب نیس هر روز خونتون باشن... ربطی ب درون‌گرا بودن نداره واقعا آدم خودش آسایش میخواد. پس چه لزومی داره ک خونه جدا بگيريد... در رابطه با پدرش اول فکر کنید ببینید میتونید واقعا جمعش کنید یا خیر چون واقعاااا سخته... خونه خودش باشه پرستار بگیره و بهش مدام سر بزنید بهتره

هر روز اشتباهه حرمتها میشکنه خانوادت باید رعایت کنن هفتهای یکبار نهایت دو بارکافیه فکر کن مرتب خواهر شوهر ومادر شوهر بیان خونت چی میشه خوب دلت میخواد یه دونفره هایی باهم داشته باشی ن واینطوری زندگی به هم می ریزه پدرشم پیش خودتون یه پرستار واشش بگیره ثوابم داره شوهرت حق داره عزیزم 

حق با شوهرته صد و بیست درصد  اون پدرشو میبره سالمندان درک داره  اونوخت طائفه تو رو تحمل ...

اخه منم مثل خودشم دوس ندارم هر روز باشن

ولی اگر این اتفاق افتاد باید چیکار کنم

نمیشه دل مادرو شکست

باور کن من تمام تلاشمو میکنم پدرشوهرم بمونه پیشمون

هر روز اشتباهه حرمتها میشکنه خانوادت باید رعایت کنن هفتهای یکبار نهایت دو بارکافیه فکر کن مرتب خواهر ...

منم میدونم حق داره اما اگر ببینم هر روز میان چیکار کنم

نمیتونم دل هیچکدومو بشکنم

ن شوهرم

ن خانوادم

من خودمم درونگرام عاشق اینم تنها باشم با همسرم ولی چطورا برخورد کنم دلشون نشکنه