2777
2789

دوتا سگ شیتزو دارم همچی بهم میریزن تو خونه بودن همه کابلای برقو میخوردن بردم تو گنجه اونجا درارو شکوندن تو حیاط هم هی واق ووق میکنن دستشویی میکنن همجا قلادشونو پاره میکنن میپرن همجارو داغون میکنن ماده یکسال نیمشه نره چهار ماه چیکارشون کنم نه صبح دارم ازشون نه شب چجور تربیتشون کنم تو این گرونیا تشویقی نمیدونم واکسن اینا هم میخوان

حرفی برای بیان حالم پیدا نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پس اوردی خونتون؟  یعنی سگ خیلی دردسر داره؟

چون دوس داشتم واقعا هم صورت دوس داشتنی و ناری دارن خیلی هم وابستشونم اوناهم دوستم دارن ولی خیلی اذییت میکنن چون تربیت نشدن

وقتی پولش نداری چرا یاید سگ بگیری؟؟؟ باید ببری کلاس تربیت بشن . واکسن داروها تشویقی چکاپ .  ما ...

واقعا چه خوب کلاس هزینش چه قدره به علاوه واکسن؟